NEJMAR ISPROZIVAO SRPSKE FUDBALERE ZBOG POVREDE!? "Tako dugo čekanje da bi me neprijatelj olako skrajnuo"? (FOTO)
Nejmar, Foto: EPA/Laurent Gillieron

nizak udarac!

NEJMAR ISPROZIVAO SRPSKE FUDBALERE ZBOG POVREDE!? "Tako dugo čekanje da bi me neprijatelj olako skrajnuo"? (FOTO)

Posle saznanja da će saigračima moći da pomogne tek u osmini finala, as Pari Sen Žermena oglasio se na Instagramu

Objavljeno:

Reprezentativac Brazila Nejmar igrao je protiv Srbije (2:0) u prvom kolu Svetskog prvenstva u Kataru, ali neće nastupati u nastavku grupne faze zbog povrede desnog skočnog zgloba.

1 / 13 Foto: EPA/Ronald Wittek

Posle saznanja da će saigračima moći da pomogne tek u osmini finala, fudbaler Pari Sen Žermena oglasio se na Instagramu.

- Ponos i ljubav koju osećam noseći ovaj dres ne može da se objasni. Da mi je Bog dao da biram gde ću se roditi, bio bi to Brazil. Ništa mi nije dato na tacni, uvek sam morao da jurim za svojim snovima i životnim ciljevima. Nikada nikome nisam želeo zlo, a pomagao sam onima kojima je to bilo potrebno. Danas je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri i to ponovo na Svetskom prvenstvu. Povređen sam. Boleće, ali sam siguran da ću dobiti šansu da se vratim i učiniću sve da pomognem svojoj zemlji, saigračima i samom sebi. Tako dugo čekanje da bi me neprijatelj olako skrajnuo? Nikada! Ja sam sin svemogućeg Boga i moja vera je beskonačna - napisao je Nejmar.

Podsetimo, ofanzivac je bio povređen i pre osam godina na Mundijalu u domovini i tada nije igrao u kobnom polufinalu protiv Nemačke (1:7).

Takođe, nijega bilo u protokolu ni protiv Holandije (0:3) u meču za bronzu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.