KRAJ POSLE KATARA! Mesi potvrdio odluku koja će RASPLAKATI ARGENTINU (FOTO)
Lionel Mesi na konferenciji za medije, Foto: EPA/Abir Sultan

"znam šta me čeka ovde"

KRAJ POSLE KATARA! Mesi potvrdio odluku koja će RASPLAKATI ARGENTINU (FOTO)

Znam da je ovo definitivno moja poslednja šansa da ostvarim veliki san koji svi mi imamo, rekao je kapiten "gaučosa"

Objavljeno:

Kapiten Argentine Lionel Mesi na konferenciji za medije potvrdio je da će mu Svetsko prvenstvo u Kataru biti poslednje u karijeri.

- Znam šta me čeka ovde, spremao sam se, fiziki sam dobro, ali isto tako nisam radio ništa specijalno kako bih se pripremio. Čuvam se i spremam kao što sam svih prethodnih godina tokom karijere. Znam da je ovo definitivno moja poslednja šansa da ostvarim veliki san koji svi mi imamo - rekao je Mesi.

Lionel Mesi
Lionel Mesifoto: EPA/Abir Sultan

"Gaučosi" počinju Mundijal u utorak protiv Saudijske Arabije od 11 časova, a dosta se govorilo o Leovoj povredi pošto je trenirao po posebnom režimu.

- Osećam se dobro. Stigao sam ovde u odličnom momentu i mentalnom i fizičkom. Nemam nikakvih problema. Trenirao sam nešto drugačije jer sam dobio udarac, ali nije ništa strašno niti čudno, samo je u pitanju predostrožnost.

Lionel Mesi
Lionel Mesifoto: EPA/Abir Sultan

Govorio je o tome što se planetarna smotra prvi put održava u "zimskom" terminu.

- Drugačiji je momenat u sezoni, drugačije se fizički osećamo svi u odnosu na prethodna prvenstva. Imali smo kratko vreme da se pripremimo, ali znali smo da će biti ovako i mislim da je ekipa spreman. Uvek je prelepo igrati Svetsko prvenstvo, vidi se i po atmosferi koja se stvorila pred prvi meč.

Lionel Mesi
Lionel Mesifoto: EPA/ABIR SULTAN

Šampion Južne Amerike u grupi C za rivale osim Saudijske Arabije ima i Meksiko i Poljsku.

- Cilj nam je da rastemo iz meča u meč, da nastavimo da igramo dobro. Uvek postoji pozitivna nervoza pred prvi meč na Mundijalu. Za mnogo će ovo biti prvi meč na Svetskim prvenstvima u njihovim karijerama, ali mislim da čim prođe nekoliko minuta na terenu, pronaćićemo željenu igru.

Lionel Mesi
Lionel Mesifoto: EPA/Abir Sultan

Imao je i savete za saigrače.

- Teško im je sada reći, ali treba svi da se zabavljaju na terenu. NIkada se ne zna da li ćemo ponovo svi zajedno igrati na Svetskom prvenstvu. Uvek treba da se maksimalno iskoristi šansa i da svi na terenu uživaju - zaključio je Mesi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.