"PROTIV SRBIJE ZA SAMOPOUZDANJE KOJIM ĆEMO STIĆI DO KRAJA"! Rafinja optimističan pred "orlove"
Rafinja na konferenciji za medije, Foto: EPA/Friedemann Vogel

"svesni smo svog potencijala"

"PROTIV SRBIJE ZA SAMOPOUZDANJE KOJIM ĆEMO STIĆI DO KRAJA"! Rafinja optimističan pred "orlove"

Znamo šta može da nam predstavlja problem protiv rivala, selektor nam govori o prednostima i manama protivnika, ali u svakom slučaju mi ne odstupamo od svog stila igre, rekao je reprezentativac Brazila

Objavljeno:

Reprezentativac Brazila Rafinja bio je na konferenciji za medije pred prvu utakmicu na Mundijalu u Kataru protiv Srbije 24. novembra od 20 časova.

- Bez obzira na selekciju sa kojom ćemo se suočiti, mi imamo svoj način igre. Znamo šta može da nam predstavlja problem protiv rivala, selektor nam govori o prednostima i manama protivnika, ali u svakom slučaju mi ne odstupamo od svog stila igre. Kada je u pitanju kreativnost i driblanje, Tite nam pruža podršku, podiže samopouzdanje i dozvoljava da igramo svoj fudbal, ali, naravno, zna se kada možemo da driblamo, a gde je potrebna ozbiljnost i jednostavnost - rekao je Rafinja.

TITE KRIJE KARTE NA TRENINGU BRAZILA! Dve opcije za startnu postavu protiv Srbije (FOTO)

Govorio je fudbaler Barselone o atmosferu u timu i oko njega.

- Stekli smo poverenje navijača učinkom u poslednje četiri godine, radom i ostvarenim brojkama. Sve što je urađeno je postignuto uz mnogo truda i napora, i rezultat je nagrada. Svesni smo svog potencijala, ali da bismo došli do finala moramo da igramo utakmicu po utakmicu. Neophodno je da smo glavom sada samo u utakmici sa Srbijom, da protiv njih odigramo najbolju moguću utakmicu i da steknemo samopouzdanje kojim ćemo stići do kraja - zaključio je reprezentativac Brazila.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.