NISAM NI ZNAO ZA SPISAK, SVE DOK NISU KRENULE ČESTITKE: Eraković govorio o SP, a za Borjana je imao posebnu poruku
Strahinja Eraković, Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

NISAM NI ZNAO ZA SPISAK, SVE DOK NISU KRENULE ČESTITKE: Eraković govorio o SP, a za Borjana je imao posebnu poruku

Pričao sam s Osmanom Bukarijem

Objavljeno:

Poslednji voz je već krenuo sa stanice, ali Strahinja Eraković je uspeo da stigne na putovanje za Katar. Sama činjenica da je među 26 putnika na Svetsko prvenstvo čini ga izuzetno ponosnim.

- Vest me je bukvalno zatekla u automobilu, vraćao sam se sa treninga. Ja nisam ni video spisak, ali su krenuli pozivi. Prvo porodica, prijatelji, ko sve ne... Srećom, bio sam blizu kuće, pa nisam morao da stajem da svima odgovorim. Nisam mogao da verujem, fenomenalan osećaj - premotava film mladi štoper prisećajući se kako je i saznao da je na spisku selektora Dragana Stojkovića.

Taj prvi talas euforije je sad već stvar prošlosti, mada je bio tema i u svlačionici Crvene zvezde. Posebno među učesnicima Mundijala, a takvih je u Ljutice Bogdana čak trojica.

Strahinja Eraković
foto: Starsport©

- Pričao sam s Osmanom Bukarijem, jer sam pretpostavljao da će on biti u timu Gane. I pričali smo baš i o Kamerunu, jer nam je rival u grupi. Naravno, Bukari zna dosta i našem timu i dao nam je velike šanse da uradimo nešto dobro u grupi. Pričao sam naravno i sa Milanom Borjanom i poželeo mu da sa Kanadom prođe grupu (sa Belgijom, Hrvatskom i Marokom, prim. aut.), pa da se, akobogda, sretnemo tamo negde dalje -

Mogli bismo tek u četvrtfinalu?

- Može tamo. Bilo bi lepo. Pa da mu damo dva-tri komada i da rešimo to - smeje se Eraković.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.