MALO LI JE! Srbija je na 12. mestu na SP po ovom parametru - od Vlahovića do Mladenovića!
Fudbaleri Srbije, Foto: Starsport

zanimljivo!

MALO LI JE! Srbija je na 12. mestu na SP po ovom parametru - od Vlahovića do Mladenovića!

Srbija se visoko kotira među rivalima na Mundijalu u Kataru

Objavljeno: 13:16h

Fudbalska reprezentacija Srbije je otputovala u Bahrein, gde će odraditi poslednju proveru pred Mundijal u Kataru, a prema specijalizovanom fudbalskom sajtu "Transfermarkt", naš nacionalni tim je "težak" čak 359,5 miliona evra.

Najvredniji je i dalje napadač Juventusa - Dušan Vlahović, čija se vrednost procenjuje na 80 miliona evra. Na drugom mestu je Sergej Milinković Savić, koji je procenjen na 60 miliona evra, dok je treći po procenjenoj vrednosti centarfor Fulama - Aleksandar Mitrović, čija vrednost je skočila za tri miliona i sada iznosi 28 miliona evropskih novčanica.

Dušan Vlahović
Dušan Vlahovićfoto: Starsport/Peđa Milosavljević

Vrednost Filipa Kostića se nije menjala, te i dalje iznosi 24 miliona evra, dok Strahinja Pavlović i Nikola Milenković vrede po 20 miliona. Upravo Pavlović je doživeo najveći skok, budući da je njegova vrednost nakon sjajnih partija u Ligi šampiona skočila za čak 12 miliona.

Luka Jović trenutno vredi 14 miliona, dok milion manje vrede Ivan Ilić iz Verone i Saša Lukić iz Torina.

Vrednost čuvara mreže Majorke Predraga Rajkovića je porasla za milion, te sada iznosi 10 miliona evra, koliko vredi i Nemanja Maksimović. Vezista Porta, Marko Grjuć je procenjen na 9 miliona, a sledi ga mladi defanzivac Crvene zvezde - Strahinja Eraković, koji je doživeo novi skok od dva miliona, te sada vredi sedam miliona, na koliko je procenjen i kapiten naše reprezentacije Dušan Tadić.

Dušan Tadić
Dušan Tadićfoto: EPA/Claudio Bresciani

Uroš Račić sada vredi 6,5 miliona evra, dok 500 hiljada manje vredi Andrija Živković. Slede Marko Dmitrović i Miloš Veljković čija je vrednost procenjena na 5 miliona, dok po četiri vrede Nemanja Gudelj i Nemanja Radonjić. Defanzivac Almerije Srđan Babić je pocenjen na 3 miliona dok po 2,5 vrede Filip Đuričić, Darko Lazović i Vanja Milinković-Savić. Dva miliona vredi Stefan Mitrović, dok je na 1,5 miliona procenjen Filip Mladenović.

Podsećamo, ekipa koju sa klupe predvodi Dragan Stojković Piksi će prvi meč odigrati 24. novembra od 20 časova, a protivnik će biti ekipa Brazila.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.