TADIĆ OTKRIO STANJE POVREDA MITROVIĆA I VLAHOVIĆA: Evo šta je rekao kapiten o svojim saigračima!
Dušan Tadić, Foto: Starsport©

kapitenski

TADIĆ OTKRIO STANJE POVREDA MITROVIĆA I VLAHOVIĆA: Evo šta je rekao kapiten o svojim saigračima!

Pokušaćemo da pružimo fudbal kao i do sada

Objavljeno:

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić izjavio je da će igrači učiniti sve da izbore plasman u osminu finala Svetskog prvenstva.

Fudbaleri Srbije otputovali su danas u Manamu gde će u petak od 16.30 časova odigrati prijateljski meč sa Bahreinom

Naša selekcija će dan kasnije odleteti za Dohu gde će se pripremati do početka Mundijala. Srbija će na SP igrati u grupi sa Brazilom, Švajcarskom i Kamerunom.

- Mislim da će nam koristiti iskustvo iz Rusije pre četiri godine. Okupili smo se juče, a žao mi je što malo više nismo bili zajedno, jer je fantastična atmosfera, ali sve ima svoje prednosti i mane. Samo bi trebalo da se prepustimo i uživamo - rekao je Tadić za zvanični Jutjub kanal Fudbalskog saveza Srbije.

On je istakao da ne sumnja da će Dušan Vlahović i Aleksandar Mitrović biti spremni za mečeve na Mundijalu. Srbija će u prvom kolu 24. novembra igrati sa Brazilom.

Sport, Fudbal, Dušan Tadić
foto: ANP / ddp USA / Profimedia

- Na prošlom SP utakmica protiv Brazila bila je poslednja, a sada je prva. Videćemo da li će sada više da nam odgovara. Mislim da je bolje da sa njima igramo na početku. Igramo dobro od kako je došao selektor Dragan Stojković i treba tako da nastavimo. Neće biti problema ako nastavimo da radimo kao i do sada - naveo je kapiten reprezentacije Srbije.

On je poručio navijačima da bodre naš nacionalni tim na Mundijalu.

- Pokušaćemo da pružimo fudbal kao i do sada, a navijači neka nas bodre i uživaju. Imamo veliki kvalitet i potencijal. Samo bi trebalo da nastavimo da igramo kao do sada i da ništa ne komplikujemo. Prepustite se, uživajte i bodrite nas! Zajedno idemo do pobeda - rekao je Tadić.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.