ANA BRUTALNO ISPROZIVALA ŠVAJNIJA PRED START MUNDIJALA: "Svađa" o domu poznatog para - velika podrška "orlovima"
Ana i Bastijan, Foto: Profimedia

opa!

ANA BRUTALNO ISPROZIVALA ŠVAJNIJA PRED START MUNDIJALA: "Svađa" o domu poznatog para - velika podrška "orlovima"

Srpkinja otkrila u kakvom raspoloženju čekaju Svetsko prvenstvo

Objavljeno: 11:37h

Nekada najbolja teniserka sveta Ana Ivanović će svim srcem navijati za reprezentaciju Srbije u Kataru! A njen suprug, Bastijan Švajnštajger?

U domu slavnog para biće podeljeni na dva tabora... Jedan će navijati za reprezentaciju Srbije, a drugi za reprezentaciju Nemačke, koje po sadašnjim procenama ne mogu da se sretnu pre četvrtfinala.

Ali, odnos snaga se promenio u poslednje vreme, pa Švajniju neće biti svejedno.

Ana Ivanović je u razgovoru za "K1" televiziju ispričala da se njen suprug, inače bivši reprezentativac Nemačke i šampion sveta iz 2014. godine, i te kako plaši susreta sa Srbijom.

1 / 3 Foto: Profimedia

- Iskreno, moram da priznam da već godinu dana priča kako imamo dobar tim ove godine i malo nas se plaši (smeh). I dalje je u Bastijan u sportu, komentariše sve i misli da imamo šanse da odemo daleko na Svetskom prvenstvu, a znam da se tome i mi nadamo- rekla je Ana Ivanović i pokazala da "drži fige" našoj reprezentaciji koja će se u grupnoj fazi Svetskog prvenstva takmičiti još sa Brazilom, Švajcarskom i Kamerunom.

Po mnogim prognozama Srbija bi mogla da bude jedno od iznenađenja turnira, a verujemo da to ne bi smetalo ni Bastijanu koji je više puta rekao kako voli Srbiju.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.