HEORHININA PORODICA PORUČUJE RONALDU - IMAŠ ZLO OD ŽENE PORED SEBE!
Georgina Rodrigez i Kristijano Ronaldo, Foto: Profimedia

skandal

HEORHININA PORODICA PORUČUJE RONALDU - IMAŠ ZLO OD ŽENE PORED SEBE!

Dok fudbaler Kristijano Ronaldo i manekenka Georgina Rodrigez uživaju u porodičnoj idili i čekaju blizance, njena porodica nije oduševljena njihovom bajkovitom pričom

Objavljeno: 06:59h

Netfliksova dokumentarna serija "Ja sam Heorhina" ("Soy Georgina"), je serija o životu Heorhine Rodrigez, a ona se opisuje kao emotivni portret o svakodnevici "mame, influenserke, poslovne žene i partnerke Kristijana Ronalda".

Njena porodica je ovu seriju burno dočekala.

Naime, Hesus Ernandes, stric lepe Georgine, obratio se medijima kako bi ispričao da je ona zauvek okrenula leđa svojoj porodici kada je upoznala Ronalda i da oni smatraju da ih se lepotica srami.

1 / 8 Foto: Profimedia

- Ona se nas stidi i verovatno misli da je bolja od nas jer ne živimo tako luksuzno kao ona - istakao je Ernandez.

- Nikad joj ništa nisam tražio! Otkad je s njim, pozvala me je jednom ili dvaput, a ja sam bio taj koji se borio da njenoj sestri i njoj obezbedim pristojan život.

On je zamerio Georgini i što nije pozvala porodicu da ih obavesti kada joj je umro otac.

Kako prenosi The Sun, Georginin stric je javno poručio Ronaldu da pored sebe ima "zlo od žene" i da mu se obavezno javi ako želi da sazna nešto više o njoj, dok je Hesusova devojka Lidija dodala da će "svi saznati kakva je osoba Georgina Rodrigez".

1 / 7 Foto: Printscreen/Instagram/cristiano

Pored Hesusa, medijima se obratila i Patricija Rodrigez, Georginina polusestra, koja je razočarana jer je zamolila lepoticu da Ronaldo potpiše dres njenom sinu za rođendan.

- Odgovor je bio "ne". Nije htela da ga gnjavi na odmoru, to mi je rekla - ispričala je Patricija.

Kristijano Ronaldo i Georgina Rodrigez zajedno su od 2016. godine, navodno dok je ona radila kao asistentkinja pri kupovini u jednoj prodavnici modne kuće Gucci. Kako je odmicala njihova veza, Georgina je postizala sve više uspeha kao manekenka i influenserka, a par je ubrzo počeo zajedno da živi i brine o Ronaldovoj deci Kristijanu Mlađem, Evi i Mateu. Potom su dobili ćerku Alanu, a uskoro će Georgina na svet doneti blizance.

Par je gotovo nerazdvojan, a Georgina prati svog dragog kako na egzotičnim putovanjima, tako i širom Evrope.

Espreso/Glossy


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.