KIRJOS KAO MALA MACA! Ona je smirila ludog Australijanca, pogledajte šta ju je sačekalo za "Dan zaljubljenih"! FOTO
Nik Kirjos sa devojkom, Foto: Instagram/costeenhatzi

ljubav cveta!

KIRJOS KAO MALA MACA! Ona je smirila ludog Australijanca, pogledajte šta ju je sačekalo za "Dan zaljubljenih"! FOTO

Kontroverzni teniser se posvetio ljubavnom životu

Objavljeno:

Kontroverzni australijski teniser Nik Kirjos je definitivno novi čovek, a za to je zaslužna njegova prelepa devojka Kostin Haci.

Kirjos se već neko vreme ne bavi negativnim komentarisanjem na društvenim mrežama, već se posvetio svom ljubavnom životu.

Prvi zajednički Dan zaljubljenih je proslavio sa Kostin, i to neobičnom mestu, u parku!

Tačnije, Nik je svoju izabranicu odveo na piknik u Botaničku baštu gde su razmenjivali nežnosti na ćebetu pre nego što su se "bacili" na hranu.

Kirjos je za Kostin odabrao jagode sa čokoladom, dok je kao poklon poneo gomilu cveća koje je očigledno oduševilo njegovu devojku.

Osvajač Australijan Opena u dublu očigledno je ludo zaljubljen u Kostin za koju je nedavno na Instagramu napisao da je ona ta, i da izvlači najbolje iz njega.

Dodao je i da je to bila ljubav na prvi pogled, a podsetimo da je sama Kostin nedavno otkrila da je sve počelo kada je Nik video njen selfi na Instagramu.

- Očigledno je listao fotografije na Instagramu i video je objavu mog poslovnog naloga i selfi u ogledalu. Poslao je poruku na moj poslovni nalog i pitao je da li je ogledalo dostupno za preuzimanje. Zatim je to isto pitao na mom privatnom nalogu. Međutim, kada se pojavio, priznao je da ga više zanima izlazak nego ogledalo - priznala je Haci koja je radila u jednoj firmi za prodaju ogledala.

Možda je Kostin imala uticaja čak i na to da Nik promeni mišljenje o najboljem teniru sveta, Novaku Đokoviću, ko zna...

1 / 3 Foto: Instagram/costeenhatzi

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.