MA KAKAV FUDBAL! Oženio 18 godina stariju MILIONERKU, otac mu nudio novac da je ostavi, ali SA NJOM ŽIVI KAO ŠEIK!
Karolin i Serhio, Foto: Printscreen/Instagram/@carolinestanbury

PREKO NOĆI PROMENIO ŽIVOT

MA KAKAV FUDBAL! Oženio 18 godina stariju MILIONERKU, otac mu nudio novac da je ostavi, ali SA NJOM ŽIVI KAO ŠEIK!

Ni najposvećeniji navijači Real Madrida ne sećaju se ovog fudbalera, ali verovatno se ni on više ne seća napornih treninga

Objavljeno: 15:45h

Serhio Karaljo ima 27 godina, a fudbalsku karijeru koja i nije bog zna kakva počeo je da gradi u Real Madridu.

Navijači Reala, čak ni oni najzagriženiji ne sećaju se Karalja, bivšeg veziste madridskog tima. Ali, njemu fudbal i nije bio najvažnija sporedna stvar na svetu već doslovno sporedna.

Oženio je 18 godina stariju britansku milionerku Karolin Stenberi (45).

U julu 2013. godine je Karaljo prešao u Real Madrid C, ali je u januaru 2015. godine otišao u nepoznati UB Konkense. Posle samo nekoliko meseci je otpušten, a u februaru 2016. godine je potpisao za klub Brejdablik sa Islanda.

Ni ta nordijska avantura nije bila uspešna, pa je koji mesec kasnije te 2016. godine otišao u Sjedinjene Američke Države. Igrao je za MB Mjutini i Njujork Kozmos B, ali je 2018. godine shvatio da je sve uzalud, pa je okončao karijeru.

Ipak, odlazak u Ameriku mu je promenio život. U Los Anđelesu je upoznao kao današnju suprugu Karolin, dok je studirao onlajn marketing.

Romansa je počela 2020. a jula te godine je obelodanjena. Serhio nije gubio vreme već je već januara 2021. na zimskom odmoru na Himalajima zaprosio lepu i bogatu Karolin.

Venčali su se u novembru, a svadba je očekivano bila raskošna. Tako je Karaljo preko noći postao milioner.

Karolin Stenberi je poznata glumica i TV zvezda iz Velike Britanije, koja potiče iz bogate porodice, ali je pritom i Instagram influenserka a procenjuje sa da po jednoj objavi zaradi 5.000 funti! Ukupna tržišna vrednost ove dame je oko 30 miliona dolara...

Osim toga, bila je u braku čak 18 godina s turskim tajkunom Džemom Habibom. Ali Karaljo kaže da mu sve to nije bilo važno i da je između njih vlada ljubav na prvi pogled.

- Otkad smo se upoznali, nismo se rastajali. Mi smo srodne duše. Otac mi je rekao da će mi dati sav novac sveta ako se rastanemo, a majka je počela da plače kada je saznala za našu vezu. Ali, na kraju su je upoznali i sada je vole kao svoju ćerku - prenosi Mundo Deportivo reči Karalja.

Njih dvoje su se preselili u Dubai, gde bivši fudbaler sad vodi život šeika. Radi u nekretninama, putuje helikopterom i privatnim avionom, ima dom iz snova i garažu s automobilima vrednu nekoliko miliona evra.

Fudbal? Šta to beše?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.