UŽASNA ISPOVEST MLADE TENISKE ŠAMPIONKE: Veoma se plašim, oduzeta mi je sloboda!
Foto: Profimedia

STRAŠNA PRIČA

UŽASNA ISPOVEST MLADE TENISKE ŠAMPIONKE: Veoma se plašim, oduzeta mi je sloboda!

Ema Radukanu je nedavno priznala da se ne oseća bezbedno u svojoj kući

Objavljeno: 12:25h

Interesovanje za šampionku US Opena Emu Radukanu ne jenjava, a među svima koji žele da budu više upućeni u njen život, kako na terenu tako i van njega, našao se i jedan čovek koji je posebno uznemirava.

Ema je nedavno priznala da se ne oseća bezbedno u svojoj kući i to sve zbog Amrita Magara (35), čoveka koji je tri puta posetio njenu kuću, ušao u sukob sa njenim roditeljima i na kraju je uhapšen i osuđen.

Ema Radukanu
foto: Profimedia

Magar se odlučio da ode u londonsko pregrađe gde Ema živi sa svojom porodicom i pitajući ljude na ulici uspeo je da pronađe tačnu adresu. Prvi put kada se pojavio ispred doma Radukanuovih ostavio je pismo za Emu u kom je naveo kako mlada teniserka zaslužuje ljubav.

Prilikom druge posete progonitelj je ostavio poruku u kojoj je opisao kako je prepešačio 23 milje (oko 37 kilometara) do kuće Eme Radukanu sa nadom da će je sresti.

Ema Radukanu
foto: Profimedia

Napokon, kada je treći put došao do njenog doma (4. decembra) - uhapšen je!

Tada je Magar ukrasio božićnim lampicama drvo u dvorištu porodice Radukanu, ali i ukrao patiku koja je bila ispred vrata verujući da pripada Emi.

Međutim, sve to je primetio otac mlade teniserke, čija je inača i bila patika. On je Magara video preko sigurnosnih kamera, pozvao policiju i pratio progonitelja sve dok ga policija nije presrela i uhapsila. U njegovoj torbi nađena je patika za koju je rekao da je želeo kao suvenir.

Ema Radukanu
foto: Profimedia

- Otkad se sve ovo desilo, osećam se užasnuto. Veoma se plašim da izađem napolje, posebno ako sam sama. Zbog toga se osećam kao da mi je oduzeta sloboda. Stalno gledam iza svog ramena. Brinem da bi ovo moglo da se ponovi. Ne osećam se bezbedno u sopstvenom domu gde bi trebalo da se osećam najbezbednije - rekla je Ema Radukanu.

Ona je takođe dodala da želi da se preseli na drugu adresu jer se plaši da bi progonitelj mogao ponovo da dođe ispred njene kuće. Magar je u petak proglašen krivim za uhođenje na sudu za prekršaje u Bromliju i biće mu izrečena kazna sledećeg meseca. Pušten je uz kauciju na osnovu toga što ne kontaktira Radukanu i njenu porodicu, niti obilazi ulicu u kojoj žive.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.