USTREPTALA VANDA SE IZVIJA U RUKAMA MAURA: Brus je providan, a on 'nosi' samo TETOVAŽE, tahIKARDIja! (FOTO)
Mauro i Vanda Ikardi, Foto: Printscreen/instagram/wanda_nara

stalno u akciji

USTREPTALA VANDA SE IZVIJA U RUKAMA MAURA: Brus je providan, a on 'nosi' samo TETOVAŽE, tahIKARDIja! (FOTO)

Ovaj momak je potpuno nezainteresovan da se dokaže kao fudbaler. Takav osećaj je još jači nakon sramotne sapunice koja se dešavala u prethodnom periodu - kaže italijanski novinar za Maura Ikardija

Objavljeno: 15:01h

Mauro Ikardi je važio za jednog od najvećih talenata argentinskog fudbala, ali veza s kontroverznom Vandom Narom donela mu je brojne probleme.

Napadač Pari Sen Žermena je argentinsku manekenku preoteo od bivšeg saigrača i prijatelja Maksija Lopesa, a ona je potom postala i njegov agent.

Mauro Ikardi
foto: Profimedia

Takav rasplet događaja izazvao je brojne skandale. Zakuvao je s navijačima Intera, klub mu je oduzeo kapitensku traku, a zatim ga je prodao PSŽ-u.

1 / 11 Foto: Printscreen/instagram/wanda_nara

U Parizu su Mauro i Vanda nastavili da prave razne skandale, a nedavno su imali žestoku sapunicu oko razvoda braka oji je delovao neminovan.

Mauro Ikardi, Vanda Nara
foto: EPA/Matteo Bazzi

Na kraju se sve smirilo. Na društvenim mrežama Mauro i Vanda ponovo uživaju u ljubavi, ali italijanski novinar Fabio Ravecani smatra kako golgeter više nije zaljubljen u fudbal.

Najviše zbog čestih foto-sešna sa suprugom, na kojima i on bude razgolićen.

- Žao mi je da ovo kažem, ali fotografija na kojoj Ikardi 'guta' Vandu i na kojoj su oboje polugoli, otkriva sve moje strahove. Ovaj momak je potpuno nezainteresovan da se dokaže kao fudbaler. Takav osećaj je još jači nakon sramotne sapunice koja se dešavala u prethodnom periodu - rekao je Ravecani.

Ikardi je ove sezone postigao pet golova u 20 nastupa za "Svece", a ukupno je u 76 odigranih utakmica postigao 36 golova.

U nastavku možete videti još fotografija Vande Ikardi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.