ARGENTINSKI NOVINAR OTKRIO: Mauro je još ranije varao Vandu i to na njene oči
Foto: Printscreen/Instagram/wanda_icardi

nova saznanja o bračnom paru

ARGENTINSKI NOVINAR OTKRIO: Mauro je još ranije varao Vandu i to na njene oči

Kada je povratila moć na svoju stranu sve se primirilo

Objavljeno: 12:20h

Mauro Ikardi bio je pred razvodom pošto je suprugu Vandu Naru prevario sa "Činom" Suarez, međutim i pored višenedeljne drame koja je kulminirala u medijima dogovorili su se da ostanu zajedno.

Navodno je zbog toga Ikardi morao da potpiše poseban ugovor po kome će Vanda moći da raspolaže svim njegovim novcem i nekretninama do 2050. godine, a ako se pitate što je to uradio - čini se da mu ovo nije prvi put da je izigrao Argeninku koja je odlučila da više ne prašta.

Argentinski novinar Rodrigo Lusič otkriva da je Mauro i ranije varao Vandu i to na njene oči, ali je tada njegova supruga odlučila da prećuti, međutim zadržala je to kao kartu na koju će igrati kasnije.

- Ikardi je bio sa drugom ženom tokom boravka na Ibici. Sve se dešavalo u privatnom klubu zvanom Lio, tamo izlaze svi fudbaleri koji dođu na Ibicu. Vanda i Mauro su bili zajedno tamo i prisustvovali su jednom šou programu koji se održavao tada, a fudbaler nije skidao pogled sa jedne devojke koja je radila kao konobarica - ispričao je novinar Rodrigo Lusič.

Ako je verovati njemu, nije se sve završilo na pogledima.

- Konstantno je gledao ka njoj, a zatim ga je ona očima pozvala u toalet. Nekoliko minuta kasnije devojka je izašla, a zatim i Ikardi. Vanda je to znala, ali je odlučila da ćuti u tom periodu - otkrio je Rodrigo.

U međuvremenu je Vanda Ikardi, koja je i agentkinja fudbaleru Pari Sen Žermena, strogo kontrolisala sve što je napadač radio, a upravo preko njegovog telefona je otkrila i da mu "Čino" Suarez šalje nage fotografije i zato je napravila dramu na Instagramu i nameravala da se razvede.

Ipak, kada je povratila moć u svoju stranu, i oterala "Čino" porukom da će objaviti njene gole fotografije na društvenim mrežama, sve se primirilo, a Ikardi joj se vratio.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.