BORIM SE S FINANSIJAMA, S BEBOM OKO VRATA, NEMAM AUTO A ZOVU ME SPONZORUŠOM: A dobija $200.000 od NBA igrača! FOTO
Foto: Printscreen/Instagram/bundleofbrittany

ronimo suze

BORIM SE S FINANSIJAMA, S BEBOM OKO VRATA, NEMAM AUTO A ZOVU ME SPONZORUŠOM: A dobija $200.000 od NBA igrača! FOTO

Sa sportistima se najteže nositi. Niko od njih ne želi da koristiti kondom i ako želite sve dobro da naplatite, izađite sa sportistom. Neverovatno su glupi - poručila je Rener prethodno

Objavljeno:

Instagram model Britani Rener (29) ponovo se našla u centru pažnje zbog neverovatne izjave nakona razlaza sa Pi-Džejom Vošingtonom, NBA igračem sa kojim je dobila dete.

Ova 29-godišnjakinja javno tvrdi da nema novca i da joj otac njenog deteta uopšte ne pomaže.

- Možete li zamisliti da s 29 godina i bebom oko vrata živite s roditeljima jer su vas oterali iz kuće (sama sam otišla gde me cene) i nemate nikakav automobil? - pita se Britani i nastavlja da kuka kako nije spremna za život s bebom bez novca koji joj košarkaš uplaćuje.

- Kako biste vi reagovali da vas vređaju zbog 200.000 dolara naknade za dete. Kako bi vama bilo da vas nazivaju sponzorušom ili još gore što vas pljuju jer navodno ne date ocu da vidi dete, iako on uopšte nije u istoj državi.

- Sve ovo je moja realnost. Pokušavam da se izborim sa finansijama. Imala sam težak pad, samohrana sam majka i ne postoji osoba koju poznajem i koja bi mogla proći kroz sve ovo - kaže Rener.

Ona tvrdi da je nije stid što je u prošlosti spavala s brojnim poznatim sportistima i velikim zvezdama.

U svojoj rubrici osoba s kojim je bila ima imena još NBA košarkaša: Bena Simonsa i Džejmsa Hardena. Pored njih ranije je u ljubavnim odnosima bila s nekadašnjom NFL zvezdom Kolinom Kapernikom, muzičarem Drejkom i mnogim drugim.

Britani Rener
foto: Profimedia

- Pričate o prošlosti za koju smatrate da bih se je trebala stideti? Nije mi nimalo žao zbog toga - jasno je poručila Rener.

Instagram model je očigledno planski ostala trudna tokom veze sa asom Šarlota. Nedavno je objasnila kako je lako uzeti novac poznatim sportistima.

- Sa sportistima se najteže nositi. Niko od njih ne želi da koristiti kondom i ako želite sve dobro da naplatite, izađite sa sportistom. Neverovatno su glupi - poručila je ona.

Moramo verovati ženi sa iskustvom.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.