MBAPE U DRUGAČIJEM IZDANJU: Francuski fudbaler objavljuje svoju strip autobiografiju
Foto: Starsport

stiže sredinom novembra

MBAPE U DRUGAČIJEM IZDANJU: Francuski fudbaler objavljuje svoju strip autobiografiju

Ovo izdanje biće štampano u 300 000 primeraka

Objavljeno: 12:18h

Fudbaler Pari Sen Žermena, Kilian Mbape, osnovao je svoju izdavaćku kuću, a prva knjiga koja će biti objavljena je zapravo strip, i to strip autobiografija samog fudbalera.

Strip će nositi naziv “Moje ime je Kilian”, a crtaće ga Faro, crtač poznat po mnogim ilustracijama, karikaturama i stripovima. Strip će biti objavljen 12- novembra u Francuskoj i biće štampan u 300 000 primeraka.

“Moje ime je Kilian” će ispričati život fudbalera počevši od njegovog detinjstva i njegovih prvih koraka kao fudbalera u timu AS Bondy, pa sve do njegovog uspona kao jednog od najmlađih talenata u međunarodnom fudbalu.

Možda će se u ovom stripu naći mesto i za jednu sliku sa utakmice koju je odigrau u Kragujevcu kao omladinski reprezentativac Francuske.

Jednom prilikom francuski fudbaler izjavio je kako mu je najveća greška što nema vozačku dozvolu i kako ga majka vozi na trening pa bi i ova zanimljiva priča mogla naći mesto u njegovoj strip autobiografiji.

Mbape inače potiče iz sportske porodice. Otac mu je bivši fudbaler i menadžer, a majka nekadašnja rukometašica. Rođen je 20. decembra 1998. u Parizu, a idol mu je Kristijano Ronaldo.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.