DILETA LEOTA PONOVO JE SLOBODNA: Lepa italijanska novinarka nije više u vezi sa popularnim glumcem!
Foto: Printscreen/Instagram/dilettaleotta

novo saznanje

DILETA LEOTA PONOVO JE SLOBODNA: Lepa italijanska novinarka nije više u vezi sa popularnim glumcem!

Popularni glumac, koji je nedavno bio i u Beogradu, nije dobio odgovor kojem se nadao, ali mu čuvena Italijanka ništa ne zamera

Objavljeno: 17:07h

Po mnogima najlepša žena u svetu novinarstva, Dileta Leota, nije više u vezi sa jednim od najlepših glumaca na planeti, Džanom Jamanom.

- Od ove vesti muška srca brže udaraju - počinje priču o čuvenom raskidu nemački "Bild".Pozivajući se na informacije kolega iz "DAZN"-a, taj list ističe da je 30-godišnja Dileta Leota ponovo sama, o čemu je na prilično iskren način obavestila javnost.

Ona je, gostujući u italijanskoj emisiji "Veirisimo" priznala da je od januara 2021. bila u vezi sa pomenutim turskim glumcem, ali da ta romansa nije dugo potrajala.

Kako je otkrila, jedno za nju iznenađujuće pitanje je sve promenilo:

- Zaprosio me je posle mesec dana. To je bilo previše brzo za mene, u tom trenutku, rekla je Leota

Popularni glumac, koji je nedavno bio i u Beogradu, nije dobio odgovor kojem se nadao, ali mu čuvena Italijanka ništa ne zamera:

- Sa Džanom je to bila predivna priča. Pravi san. Istinska bajka, ljubav na prvi pogled. Mi smo dvoje tridesetogodišnjaka koji su se iskreno zavoleli. Ali... Nije ni bilo lako, jer iako smo pokušavali, teško je bilo naše intimne delove života sačuvati od javnosti. A i poslovi su nam otežavali sve, rekla je sportska novinarka, koja ipak nije želela da otkrije više detalja o samom raskidu.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.