NOVAK OD SRCA ČESTITAO ROĐENDAN IBRAHIMOVIĆU: Volimo tu tvoju ludu balkansku glavu (VIDEO)
Foto: Epa/ Yoan Valat

dobri prijatelji

NOVAK OD SRCA ČESTITAO ROĐENDAN IBRAHIMOVIĆU: Volimo tu tvoju ludu balkansku glavu (VIDEO)

Najbolji teniser sveta veliki je prijatelj sa švedskim fudbalerom

Objavljeno: 12:16h

Zlatan Ibrahimović je povodom svog 40. rođendana, dobio mnogo čestitki poznatih sportista, a jedna od njih bila je i od Novaka Đokovića.

Srpski as se Ibrahimoviću obratio na srpskom jeziku rečima: na maternjem jeziku čestitao rođendan.

- Gde si Ibra, brate, srećan ti rođendan. Želim ti sve najbolje, puno sreće i zdravlja na fudbalskom terenu. Još mnogo godina da igraš. Volimo tu tvoju ludu balkansku glavu. Nadam se da ćemo se uskoro videti - rekao je Novak Đoković.

Ubrzo je Šveđanin objasnio kako vidi Novaka.

- Pre svega cenum njegovu balkansku glavu. Kada eksplodira pravi dobre stvari, a to je i moja filozofija. Kada si ljut, dalješ sve od sebe i fokusiraniji si. Kada si relaksiran, onda nisi na istom nivou - počeo je Ibrahimović i dodao:

- Kada vidim Novaka da se naljuti daje najbolje od sebe. Isti slučaj je sa mnom, ostim se živim i dobijem energiju. On je kompletan sportista. U početku možda nije bio takav, ali iskustvom je porastao mentalno. Novak je kao ja - zaključio je Ibrahimović.

Poznato je da je Đoković veliki prijatelj sa Ibrahimovićem, koji ga je nekoliko puta uživo gledao kako igra, a i Novak je simpatizer Milana, pa je čestitka i očekivana.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.