ŠOK, OMILJENOJ VODITELJKI UKRADENE EKSPLICITNE FOTKE: Na nekima je i MALOLETNA! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/dilettaleotta

DOBRO SE SEĆA TOG TRENUTKA

ŠOK, OMILJENOJ VODITELJKI UKRADENE EKSPLICITNE FOTKE: Na nekima je i MALOLETNA! (FOTO)

Atraktivna Sicilijanka tada nije bila ni izbliza poznata kao danas

Objavljeno: 12:16h

Dileta Leota jedna je od najpoznatijih sportskih novinarki koja pleni pažnju gde god se pojavi, ali njena je karijera je 2017. došla pod veliki znak pitanja nakon što su u javnost procurile provokativne slike.

- Dobro se sećam tog trenutka. Prijatelj mi je rekao da su moje fotografije izašle na internetu, a ja sam odgovorila da sigurno nisu moje, da to nisam ja, razmišljajući o fotomontažama. Poslao mi je prvu fotografiju i u sebi sam osetila prazninu, nisam imala daha deset minuta, mislim da jednostavno nisam mogla disati. Bio je to tragičan trenutak - rekla je Dileta Leota na gostovanju u jednoj emisiji.

Atraktivna Sicilijanka tada nije bila ni izbliza poznata kao danas. Za sve su, kaže, krivi hakeri koji su provalili u njen računar, skinuli njene golišave fotografije i objavili ih na internetu.

- Mislila sam da je moj život gotov, da nikada neću izaći iz kuće jer sam mislila da ljudi neće moći prestati gledati u mene i prestati pričati. Te fotografije, od kojih sam na nekima još bila maloletna, bile su fotografije na kojima se jedna devojka fotografiše, naivno gledajući sebe ispred ogledala nakon tuširanja. Nikad ih nikome nisam slala, bile su u mom računaru koji je hakovan - rekla je Dileta Leota.

Nesretna priča na kraju je ipak dobila srećan završetak jer danas verovatno nema nijednog fudbalskog navijača koji ne zna ko je Dileta.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.