OTKRIVENI DETALJI PLJAČKE U MARBELJI: Odnete veoma vredne stvari iz doma Đorđa Đokovića
Foto: Starsport©

lopovi dobro obijali

OTKRIVENI DETALJI PLJAČKE U MARBELJI: Odnete veoma vredne stvari iz doma Đorđa Đokovića

Kuća je opljačkana u akciji kriminalaca 23. avgusta

Objavljeno: 12:16h

Poznati jutjuber Đota (Đotafreestyle) otkrio je detalje pljačke u kući u Marbelji, koja je u vlasništvu Novakovog brata Đorđa Đokovića.

Kuća je opljačkana u akciji kriminalaca 23. avgusta i odnete su veoma vredne stvari.

Iako su mediji preneli da se radi o kući Novaka Đokovića, to nije istina. Nikola Milošević Đota bio je sa svojom devojkom Marijom Ignjatović na odmoru u Marbelji, a na osnovu fotografija i klipova koje su objavljivali na društvenim mrežama se može zaključiti da su bili smešteni upravo u kući Đorđa Đokovića.

Tog dana je u poznatom letovalištu "stradalo" 22 od 24 kuće poznatih sportista i ličnosti, a među njima i pojedini španski fudbaleri i košarkaši.

Đota je otkrio da su im lopovi upali u kuću dok su spavali i opljačkali ih.

- Mi smo u subotu stigli, uveče smo otišli do grada da kupimo nešto. Ja sam poneo neki novac iz koverte. To je bio poslednji put kada sam video kovertu. Novac koji je bio u koverti nisam uzimao do ponedeljka, jer sam kod sebe imao ono što mi je ostalo od subote. Međutim, u ponedeljak ujutru koverta nije bila u rancu.

Milošević kaže da su slučaj prijavili policiji.

- Imali smo policiju koja je dolazila, radili su uviđaj, bila je forenzika, uzimali su otiske. Morali smo da idemo u policiju da prijavimo šta je sve ukradeno - otkriva Milošević.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.