MESIJEVA SUPRUGA ZAPALILA INTERNET: Leo brže-bolje brisao Antoneline snimke, ali KASNO! (VIDEO)
Foto: Printscreen/YouTube

nije na to računao...

MESIJEVA SUPRUGA ZAPALILA INTERNET: Leo brže-bolje brisao Antoneline snimke, ali KASNO! (VIDEO)

Leo Mesi nije očekivao da će se njegova supruga naći u centru medijskih pisanja jer je snimljena iz "nezgodnog ugla" dok je trenirala

Objavljeno:

Lionel Mesi se još nalazi na odmoru sa svojom porodicom nakon što je s Argentinom osvojio Kopa Ameriku.

Mesi je danas doputovao u Barselonu, ali je jasno da se tu neće dugo zadržati jer će drugi deo svog odmora tradicionalno provesti na Ibici.

Omaleni napadač još nije produžio svoj ugovor s Barsom, pa je slobodan igrač, ali očekuje se da se sve reši naredne sedmice kada bi Leo trebalo da se priključi pripremama katalonskog kluba.

Argentinac se i jučer našao u centru pažnje zbog svojih objava na društvenim mrežama. On je podelio nekoliko videa iz teretane i pokazao je kako trenira sa svojom suprugom Antonelom.

Međutim, nije očekivao da će se njegova supruga naći u centru medijskih pisanja jer je snimljena iz "nezgodnog ugla" dok je trenirala.

Antonella je napravila pravi haos na društvenim mrežama jer su mnogi komentarisali njenu zadnjicu, pa i poručili Mesiju da je pravi sretnik.

Ubrzo nakon toga Leo je obrisao ova videa sa Instagrama, ali je već bilo prekasno jer su ih fanovi snimili pa su ubrzo počeli da kruže po društvenim mrežama.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.