MESI DIVNIM GESTOM IZNENADIO NAJSTARIJEG NAVIJAČA: Uputio mu čestitku za 100. ROĐENDAN!
Foto: printscreen/twitter/AtaqueFutbolero

predivno

MESI DIVNIM GESTOM IZNENADIO NAJSTARIJEG NAVIJAČA: Uputio mu čestitku za 100. ROĐENDAN!

Ipak, trofej Kopa Amerike nije bila najveća radost za Ernana ove nedelje. Na njegov 100. rođendan dobio je posebnu čestitku

Objavljeno:

Lionel Mesi je idol stotinama miliona dečaka širom sveta, ali verovatno nema navijača vernog kao što je stogodišnji Ernan Mastranđelo.

Don Ernan je poznat po tome što u svoju beležnicu upisuje svaki gol koji Mesi postigne.

Bilo za Barselonu, bilo za Argentinu, a pre nekoliko dana proslavio je prvu titulu "gaučosa" na Kupu Amerike posle skoro 30 godina.

- On ne poznaje tehnologiju, nema telefon, internet ili laptop. Svaki gol zapiše u beležnicu. Prati sve utakmice. Svaki put kada Mesi igra za Barsu. Kada ne može da gleda preko TV-a, nazove mene da me pita koliko je golova Mesi postigao - prepričao je Ernanov unuk Hulijan.

Ipak, trofej Kopa Amerike nije bila najveća radost za Ernana ove nedelje. Na njegov 100. rođendan dobio je posebnu čestitku.

- Zdravo Ernan. Priča o tebi je došla do mene i delovalo mi je ludo da pratiš golove na takav način. Želim da ti pošaljem veliki zagrljaj i da ti zahvalim za to što radiš, što me pratiš i želiš mi najbolje. Vidimo se uskoro - poručio mu je lično Leo Mesi.

-Ne govori mi da je to Mesi - rekao je Ernan svom unuku.

- Da, to je Mesi. I šalje ti pozdrave - odgovorio mu je Hulijan.

- Gde je on? Kod kuće? - pitao je uzbuđeni starac.

- On je kod kuće u Barseloni, ali šalje ti video - rekao mu je unuk.

U Ernanovoj beležnici je zapisano preko 730 Mesijevih golova, ali verovatno je malo onih koji su ga usrećili više od poruke za 100. rođendan.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.