Srbija ga ili mrzi ili obožava:  Sve medalje, ljubavi i skandali Dače Ikodinovića! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Profimedia

sam sebe zove dežurni krivac

Srbija ga ili mrzi ili obožava: Sve medalje, ljubavi i skandali Dače Ikodinovića! (FOTO) (VIDEO)

Proslavljeni vaterpolista je rođen na današnji dan pre 40 godina
Objavljeno: 14:59h
foto: Dado Đilas

Njegova velika ljubav prema motociklima i brzoj vožnji koštala ga je još nekoliko godina karijere, a umalo i gubitka života, iako i dalje oseća njene posledice.

To se dogodilo 27. juna u večernjim satima na putu Novi Sad - Zrenjanin, kada je njegov motor udario u jugo koji je preticao traktor.

Usled teških telesnih povreda hitno je prebačen u novosadsku bolnicu, gde je u prvom navratu podvrgnut osmočasovnoj operaciji, a 24 sata kasnije je podrgnut još jednoj operaciji na desnoj ruci, na kojoj su bili pokidani krvni sudovi i i dan danas ima problema sa tom rukom.

- Sećam se toga kao da je juče bilo. To je bila realna agonija. Nije baš da sam hteo da se ubijem, ali da sam mogao da kliknem prstima i da umrem -uradio bih to bez razmišljanja u bolničkom krevetu. Sad baš da skačem sa zgrade, ne bih mogao, ali jako sam želeo samo da zažmurim u tom momentu i da umrem. E, tad mi je sinulo: „Pička ti materina, jesi hteo da budeš frajer? Jesi! E sad treba da budeš mnogo veći frajer da se izvučeš iz ovoga." Jedino nisam podnosio da me sažaljevaju, to jedino ne, pusti me u pizdu materinu, izvući ću se kako znam i umem. I izvukao sam se - ispričao je u svom intervjuu za Ikodinović o toj nesreći.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.