ZATRUDNELA JE SA FUDBALEROM, PA GA ŠUTNULA NA DAN NJEGOVE SVADBE: To što je uradio na medenom mesecu je NEOPROSTIVO
Foto: Printscreen

ISKRENO

ZATRUDNELA JE SA FUDBALEROM, PA GA ŠUTNULA NA DAN NJEGOVE SVADBE: To što je uradio na medenom mesecu je NEOPROSTIVO

Venčao se 2019. godine, ali ga to nije sprečilo da bude u paralelnoj vezi, a onda su stvari krenule nizbrdo

Objavljeno:

Manekenka Žaklin Sousa (33) tvrdi da je zatrudnela sa neimenovanim fudbalerom Premijer lige. Sousa koja ima devetomesečnu ćerku odlučila je da progovori za engleske medije.

Fudbaler se venčao 2019. godine, ali to ga nije sprečilo da bude u vezi sa manekenkom.

"Stalno mi je slao poruke, čak i tokom svog venčanja. Raskinula sam s njim one večeri kada se oženio jer mi je to bilo previše. Dok je bio na medenom mesecu, stalno mi je slao poruke. Zakleo mi se na večnu ljubav, napisao je da će me voleti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvonedeljni odmor u hotelu sa pet zvezdica sa mojim najboljim prijateljem dok je trajalo njegovo venčanje" Ipak, zasmetalo mi je što se oženio drugom ženom", rekla je Sousa i dodala:

"Govorio mi je da se njegova osećanja nikada neće promeniti. Bila sam zaista zaljubljena u njega. Uveravao me je da mu brak sa drugom ne znači ništa. Prvih meseci nakon venčanja išla sam kod njega, ponašao se prema meni kao prema svojoj devojci i svima sam morala da kažem da nisam slobodna, da sam u vezi, bez obzira na celu situaciju. Bio je vrlo ljubomoran, poput pravog dečaka. Stalno se skrivao da bi vodio ljubav sa mnom.

Ipak fudbaler je ostavio manekenku kada je saznao da je trudna.

"Bila sam šokirana, najviše zato što nisam mislila da će to biti tako loše, jer je govorio o zajedničkoj deci. Pokušali smo da se dogovorimo, da on neće biti fizički prisutan u bebinom životu, ali da će finansijski doprineti vaspitanju. Odjednom je prestao da zove, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se ni ne poznajemo. Nije zvao da me pita kako sam i kako je dete, da li sam sama, sa porodicom, imam li nekoga... Mislila sam da sam u bajci, ali sve se za mene pretvorilo u noćnu moru. Depresija me je toliko pogodila da sam ostala bez posla. Moje srce je slomljeno. Volela sam osobu koja me je uništila. Nije mi pružio ni novčanu pomoć, sve do nedavno, kada mi je dao određenu sumu da prećutim sve i da na bilo koji način ne ugrozim njegovu karijeru", rekla je i zaključila:

"Otkrio je svoje drugo lice, nije bio ta osoba koju sam upoznala. Bio je sa mnom kad mu je odgovaralo, ali čim sam zatrudnela, ostavio me je da se borim za sebe. Osećam se iskorišćeno, ali više mi nije potreban. Srećna sam zbog sebe i svoje bebe, a to je najviše njegov gubitak", završila je manekenka svoju izjavu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.