DEVOJKU NBA ASA PROGANJAJU NA SVAKOM ĆOŠKU: Jedan preti da će da je ubije, drugi se kupa go u njenom bazenu! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

bizarno

DEVOJKU NBA ASA PROGANJAJU NA SVAKOM ĆOŠKU: Jedan preti da će da je ubije, drugi se kupa go u njenom bazenu! (FOTO)

Ona se uz pratnju naoružanog obezbeđenja preselila na drugo mesto dok se situacija ne smiri, a tvrdi da je tip uhodi svuda i da iz nekog razloga želi da joj naudi

Objavljeno:

Kendal Džener, devojka košarkaša Finiks Sansa Devina Bukera, ali još oznatija kao uspešan model i medijska ličnost, proživljava pravu agoniju jer je proganja nepoznati muškarac.

Kendal je napustila svoj dom na Beverli Hilsu i nema nameru da se vraća u isti nakon što joj je nepoznati muškarac provalio na imanje, pa ispred njene kuće urlao i pretio joj da će je ubiti.

Ona se uz pratnju naoružanog obezbeđenja preselila na drugo mesto dok se situacija ne smiri, a tvrdi da je tip uhodi svuda i da iz nekog razloga želi da joj naudi.

Povrh toga, još je jedan napadač provalio ranije na njeno imanje i pokušao da pliva go u njenom bazenu dok je bila kod kuće! Obezbeđenje je tada reagovalo i zadržalo muškarca do dolaska policije, nakon čega je uhapšen.

Sve ovo zvuči zastrašujuće i uznemirujuće, ali nije prvi put da rijaliti zvezda pada u takve nezgodne situacije. 2016. godine otišla je na sud da svedoči u predmetu tužilaštva, a 2018. godine jedan bivši progonitelj nekoliko puta je uhvaćen na njenom privatnom vlasništvu i dobio je petogodišnji pritvor.

Kendal Džener, Devin Buker
foto: EPA/Shawn Thew, Printscreen/Instagram/kendalljenner

Džener je službeno objavila vezu s košarkašem Finiksa Devinom Bukerom nakon što se o istoj mesecima brujalo po medijima. Navijači tima iz Arizone su bili zabrinuti da će "Buk" zaigrati lošije zbog Kendal jer je ona loše uticala na sve prethodne momke.

Kortni Kardašijan, Kendal Džener
foto: Profimedia

Ipak, on blista i ove sezone, a Sansi su drugi najbolji tim u NBA ligi.

Dvadesetpetogodišnja Džener je svojevremeno proglašena najskupljim modelom na svetu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.