KAKAV ŠOK! CELA PLANETA IH JE OBOŽAVALA POSLE POLJUPCA PRED KAMERAMA: 11 godina kasnije razvodi se omiljeni par!
Foto: Printscreen/Youtube/oudontjudge

kraj velike ljubavi

KAKAV ŠOK! CELA PLANETA IH JE OBOŽAVALA POSLE POLJUPCA PRED KAMERAMA: 11 godina kasnije razvodi se omiljeni par!

Vest koja je uzdrmala celo Iberijsko poluostrvo

Objavljeno: 13:26h

Šokantne vesti stižu s Pirinejskog poluostrva! Iker Kasiljas i Sara Karbonero se razvode!

Uticajni madridski list "Marka" je objavio da je jedan od najskladnijih parova u Španiji u procesu razvoda posle više od decenije ljubavi.

Sara Karbonero, Iker Kasiljas
foto: Profimedia

Isti izvor navodi da su u braku postojale snažne nesuglasice pa se par sporazumno odlučio razdvojiti. Časopis "Lecturas" piše da Kasiljas već izvesno vreme živi van njihovog porodičnog doma.

Njihova ljubav je opčinila planetu posle finala Svetskog prvenstva 2010. godine kada je Španija osvojila titulu svetskog prvaka, a Kasiljas je tada tokom davanja izjave u naletu emocija zgrabio Saru, koja je radila kao novinarka i poljubio je.

Time su javno potvrdili svoju ljubavnu vezu i odmah su postali omiljeni par ne samo Španije već i šire.

Svoje prvo dete Sina Martina su dobili 2014. godine, a dve godine kasnije su se tajno i venčali- Drugi sin Lukas je iste te godine rođen.

Kada su se venčali, Sara je svoju karijeru stavila u drugi plan i posvetila se porodici. Ipak, nakon pauze vratila se novinarstvu, a neretko su je razni brendovi angažovali da radi kao model.

Supružnici su se isto vreme borili sa zdravstvenim poteškoćama. Samo tri nedelje nakon što je Kasiljas 2019. pretrpeo srčani udar na treningu Porta, Sara je šokirala javnost priznanjem da se bori sa rakom jajnika.

Srećom, bolest nije uznapredovala, otkrivena je u ranoj fazi i operacija malignog tumora je protekla uspešno.

Ipak, čini se nakon svega što su prebrodili i sve nedaće za koje se učinilo da će još samo više da učvrste njihovu ljubav i brak došlo je očigledno do problema i sada se sve završava razvodom.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.