VEST KOJU JE STANOJEVIĆ ČEKAO: Najzad se vraćaju i njih dvojica!
Foto: Starsport©

povratak na teren

VEST KOJU JE STANOJEVIĆ ČEKAO: Najzad se vraćaju i njih dvojica!

Crno-beli tandem se priključio treninzima

Objavljeno: 11:36h

Partizan od utorka ponovo može da računa na Sašu Zdjelara i Slobodana Uroševića, koji su posle negativnog testa na kovid 19 konačno dobili dozvolu stručnjaka da se vrate treninzima prvog tima, sa kojih su odsustvovali još od utakmice sa Radnikom iz Surdulice.

Oba fudbalera su već izvesno vreme bila negativna na testiranjima, no, snimci su pokazivali "senke" na plućima, kao posledicu virusa, baš kao i u slučaju Aleksandra Miljkovića zimus (samo dosta blaži oblik), te u Partizanu nisu želeli ništa da rizikuju dok stručnjaci ne budu u potpunosti sigurni da su Zdjelar i Urošević spremni za napore.

U ponedeljak posle podne vezista i levi bek su obavili testove opterećenja, koji su pokazali im je organizam prebrodio bolest i da nesmetano mogu da se vrate na teren, što je juče i sprovedeno u delo.

Ipak, ne treba očekivati da će Zdjelar i Urošević konkurisati za sutrašnji meč u Kupu Srbije, koji Partizan igra na svom stadionu protiv Voždovca (17.05, Arena sport), niti u ponedeljak, kada će crno-beli u prvenstvenom duelu odmeriti snage sa ekipom Zlatibora. Jer, igrači nisu trenirali u prethodnom periodu i svakako će im biti potrebno malo vremena da se vrate u ritam.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.