BOATENG U SVE VEĆIM PROBLEMIMA: Preti mu suđenje za nasilje nad devojkom koja je izvršila samoubistvo!
Foto: Printscreen/Instagram/

eksplozivna veza

BOATENG U SVE VEĆIM PROBLEMIMA: Preti mu suđenje za nasilje nad devojkom koja je izvršila samoubistvo!

- Istraga protiv Boatenga je nastavljena 10. februara jer smo primili nove informacije tokom istrage smrti u Berlinu što bi nam moglo dati nove elemente za mogući nastavak nasilja. Istraga još nije završena - istakla je šef istražnog tima

Objavljeno:

Nemačka policija je pokrenula istragu protiv Džeroma Boatenga zbog fizičkog nasilja nakon što je njegova devojka Kasja Lenart izvršila samoubistvo.

Istraga je pokrenuta nakon što je policija pronašla beživotno telo 25-godišnje devojke u njenom domu u Berlinu i izvršene obdukcije.

Istražitelji sumnjaju na nasilje jer je Lenart imala napuklu ušnu školjku. Slika ove povrede se pojavila na internetu pa je izbrisana samo nekoliko sati pre nego što je manekenka pronađena mrtva.

Ovo je u suštini novo otvaranje istrage koja je počela 2019. godine te arhivirana prošle godine, ali nakon poslednjih informacija istražitelji su odlučili da ponovo istraže kompletan slučaj.

- Istraga protiv Boatenga je nastavljena 10. februara jer smo primili nove informacije tokom istrage smrti u Berlinu što bi nam moglo dati nove elemente za mogući nastavak nasilja. Istraga još nije završena - rekla je Ane Lajdling, šef istražnog tima.

Ovo znači da se fudbaler Bajerna suočava sa ozbiljnim optužbama za nasilje nad bivšom devojkom i majkom njegovih blizanaca.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.