NISAM IZNENAĐENA ŠTO SE UBILA, MOMCI KAO ON PRAVE PSIHIČKI HAOS DEVOJKAMA! Oglasila se još jedna bivša asa Bajerna!
Foto: Printscreen/Twitter/@SaddickAdams

pod udarom

NISAM IZNENAĐENA ŠTO SE UBILA, MOMCI KAO ON PRAVE PSIHIČKI HAOS DEVOJKAMA! Oglasila se još jedna bivša asa Bajerna!

Ozbiljna kritika na račun Boatenga posle samoubistva njegove bivše devojke

Objavljeno:

Bajern Minhen je pre nekoliko dana postao prvak sveta na SP za klubove u Kataru, ali sa timom nije bio defanzivac Džerom Boateng. On je napustio kamp bundesligaša pre toga, a imao je dobar razlog.

Njegova bivša devojka Kasja Lenhart je 10. februara oduzela sebi život, a svemu je prethodio buran raskid veze sa Boatengom samo nedelju dana pre toga.

Reprezentativac Nemačke je tvrdio da mu je prelepa manekenka (25) pretila da će ga uništiti, a optuživao je i da mu je sabotirala prethodnu vezu i ucenjivala ga da ostane sa njom.

Kasja Lenart
foto: Printscreen/Instagram/kasia_lenhardt

Sad se javila i Melisa Hau, plejboj zečica i glumica sa kojom je Boateng takođe bio u vezi.

- Nisam iznenađena što se ovako završilo i što se ubila jer momci poput Džeroma prave psihički haos devojkama jer vole da se poigravaju s njihovim emocijama i osećanjima. Onda dođe do takvog ludila kao što se dogodilo njoj. Šokirana sam bila kad sam čula, ali kasnije sam sve shvatila. Džerom je s njom igrao igrice i eto šta se dogodi na kraju kada nekome to radite - rekla je Melisa.

Ona je objasnila i sopstveni odnos sa slavnim fudbalerom.

- Džeroma sam upoznala u Londonu i odmah me proganjao na društvenim mrežama. Tražio je da idem s njim na jednu zabavu i pristala sam. Želeo je da idem s njim u Nemačku, ali sam to odbila. Izlazili smo nekoliko puta, ali nikada nisam spavala s njim. Mislila sam da sam jedina, a onda sam na jednoj naslovnici videla da je u vezi i da je veren. Slao mi je poruke i ponašao se kao da nje nema. Prekinula sam svaki kontakt s njim jer je to previše drame za mene - završila je Melisa.

Boateng ima troje dece iz prethodnih veza koje su uglavnom prekidane zbog njegovog neverstva.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.