PRETILA DA ĆE ME UNIŠTITI, PRIČATI DA SAM JE TUKAO! Ovako je Boateng govorio pred raskid s verenicom koja se ubila!
Foto: Printscreen/Instagram/

tragičan kraj

PRETILA DA ĆE ME UNIŠTITI, PRIČATI DA SAM JE TUKAO! Ovako je Boateng govorio pred raskid s verenicom koja se ubila!

Kasja je, prema navodima nemačke policije izvršila samoubistvo

Objavljeno:

Kasja Lenart, 25-godišnja manekenka i bivša devojka fudbalera Bajerna Džeroma Boatenga, pronađena je mrtva u stanu u Berlinu.

Kasja je, prema navodima nemačke policije izvršila samoubistvo, a na ovaj potez odlučila se sedam dana nakon raskida veridbe sa zvezdom Bajerna.

Kasja Lenart
foto: Printscreen/Instagram/kasia_lenhardt

Boateng je godinu i po bio u vezi sa atraktivnom manekenkom, ali je odlučio da raskine s njom zbog brojnih ucena koje je imala prema njemu.

- Kasia je često pretila da će me uništiti. Pretila je da će mi uništiti karijeru i da će me ostaviti bez dece. Najavila je da će me optužiti za prebijanje jer je znala da me je majka mog deteta za to optužila i da smo na sudu zbog to - Boateng je nedavno rekao za Bild i nastavio:

- Čak je kontaktirala moju bivšu devojku i majku moje dece da svedoče u njenu korist. Učinila je sve da me uništi. Stvorila je lažne profile na društvenim mrežama kako bi širila laži i uništavala me- istakao je Boateng i zaključio:

- Nadam se da će dobiti pomoć jer joj je ona hitno potrebna.

Kasja Lenart
foto: Printscreen/Instagram/kasia_lenhardt

Nakon raskida oglasila se i Kasja. Iz njenih navoda se nije dalo zaključiti da bi mogla ovako nešto napraviti. Boatenga je nazvala đavolom.

- Okončala sam vezu zbog tvojih laži i prevara. Progovorit ću, ali moram se prvo sabrati. Trebat će mi vremena. Uzvrati ću udarac, nikad nisam bila tako odlučna, jer sam iskorišćena i prevarena - napisala je ona.

Navodno je Kasja imala i problema sa alkoholom i nažalost njeni problemi su okončani tragično.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.