A GAĆICE?! GDE SU?! Svi se pitaju da li žena zvezde Barselone ima donji veš i uživaju u pogledu na njenu...
Foto: Printscreen/Instagram/daniterstegen

providi se

A GAĆICE?! GDE SU?! Svi se pitaju da li žena zvezde Barselone ima donji veš i uživaju u pogledu na njenu...

Voli da se razgoliti, ali sad je iznenadila sve, još ovako providno

Objavljeno: 11:28h

Supruga golmana Barselone Mark-Andre ter Štegena objavila je nekoliko provokativnih fotografija na društvenoj mreži Instagram.

Nemački golman od 2014. godine živi sa suprugom Danijelom, s kojom se venčao 2017. godine, a 2019. godine par je dobio dete.

Iako je atraktivna plavuša uglavnom u senci svog muža i o njoj se malo šta zna, sada je uspela da uleti u žižu javnosti, zahvaljujući reklamnim objavama na Instagramu.

Naime, devojka,koja ima diplomu arhitekte, je pozirala u dnevnoj sobi obučena u uzane biciklističke i gornji deo marke "ÖNNE," a sve kako bi ovaj brend specijalizovan za donji veš prezentovala svojim fanovima.

- Nova odjeća = nova motivacija - napisala je u opisu fotografija. Naravno, dobila je hiljade lajkova zbog poza i poprilično "vrućih" fotografija.

Ono što je ipak svima upalo u oči jeste da seksi Danijela ne nosi gaćice ispod ovog vrelog šortsa, odnosno da on u stvari predstavlja njih, a uz to je i prilično proziran.

Mnogi su to komentarisali i hvalili njen izgled, a među brojnim komentarima bili su i komentari supruga ili devojaka nekih Barsinih igrača. Između ostalih, hvalile su je supruga Serhija Roberta Korač Simanovič i devojka Frenkija de Jonga Miki Kimeni.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.