NAJBOGATIJI SPORTISTA SVETA U VEZI S NAJPOZNATIJOM AMERIČKOM STRIPTIZETOM: "Čudna" priča o vezi o kojoj svi bruje!
Foto: Printscreen/Instagram

sve je otkriveno

NAJBOGATIJI SPORTISTA SVETA U VEZI S NAJPOZNATIJOM AMERIČKOM STRIPTIZETOM: "Čudna" priča o vezi o kojoj svi bruje!

Zavela ga je plesom koji mu je izvela u krilu, tvrde "insajderi"

Objavljeno:

Flojd Mejveder ponovo je tema brojnih britanskih medija, ali ne zbog povratka boksu ili garaže skupih automobila, kao što to inače zna biti slučaj.

Čuveni bokser, to jest u penziji, je ulovljen kako izlazi s Enom Monro, jednom od najpoznatijih striptizeta iz Vegasa.

Navodno njih dvoje se zajedno "provode" već mesecima, a svoj odnos su definisali i objavili tokom novogodišnjih praznika.

Ena Monro
foto: Printscreen/Instagram

Svedoci događaja su za britanski "San" otkrili kako su najbogatiji sportista sveta i atrakvivna i obdarena plavuša usred novogodišnjeg slavlja nazvali njene roditelje i tako potvrdili svoju vezu.

"San" je objavio i snimak na kome se vidi kako En na svom "radnom mestu" pleše u krilu, a nekolicina svedoka dala je izjave u kojima tvrdi da ga je upravo tada i osvojila, a snimak možete pogledati OVDE.

Ena Monro
foto: Printscreen/Instagram

- Viđaju se već neko vreme, ali samo onda kad Flojdu odgovara. Sada Flojd želi novo dete i želi da Ena bude majka tog deteta - kaže porodična prijateljica koja je htela ostati anonimna pa dodaje:

- Ena je rođena u Americi, ali roditelji su joj iz Engleske. U Ameriku se doselila s 22 godine. Fascinantno je kako je dobila posao. Prijavila se za posao u "Girls Collectionu", ali je odbijena. Kad je odlazila s audicije, u hodniku je prošla pored Flojda. Sledećeg dana ju je klub nazvao da se vrati na novi razgovor. U klubu ju je čekao Flojd Mejveder s večerom na kojoj joj je saopštio kako je od toga dana ona glavna striptizeta u klubu.

Ena Monro
foto: Printscreen/Instagram

Od tad se druže i žive zajedno, a Monro često objavljuje njihove zajedničke fotografije s brojnih putovanja.

Ena Monro, Flojd Mejveder
foto: Printscreen/Instagram

U videu koji je objavio "San" može se vidjeti kako Monroe pleše u njegovom krilu uz pesmu "Sir" koju pjeva Niki Minaž, a video je dosad pregledan više miliona puta. Nije jasno kako je video procurio u javnost.

Ena Monro
foto: Printscreen/Instagram

Inače, Mejveder je poznat po tome što troši ogroman novac i priređuje žurke na kojima ima mnogo striptizeta, kao i devojaka koje vole da se oskudno oblače i "glume" Go-go igračice.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.