GLAMUROZNA HALJINA RONALDOVE DEVOJKE JE ŠIVENA NA KOSOVU: Zbog nje je postala najpoželjnija žena na svetu!
Foto: Profimedia

svi su gledali u nju

GLAMUROZNA HALJINA RONALDOVE DEVOJKE JE ŠIVENA NA KOSOVU: Zbog nje je postala najpoželjnija žena na svetu!

Postoji i priča iza zaštitne maske koja je specijalna iako deluje obično

Objavljeno: 18:29h

Haljina zbog koje se Heorhina Rodrigez našla u centru pažnje svetske javnosti i čak bacila u zapećak svog nevenčanog muža Kristijana Ronalda, prilikom dodele priznanja "Globe Soccer awards" za najboljeg igrača veka, je šivena u Prištini.

Danima već svetski mediji bruje o stajlingu Ronaldove lepše polovine koji je ponela u Dubaiju na svečanoj ceremoniji, a zbog koga su svi gledali u nju nego u druge fudbalske zvezde koje su se našle na tom mestu.

Kristijano Ronaldo, Heorhina Rodrigez
foto: EPA/Ali Haider

Šljašteća crvena haljina sa dubokim dekolteom, ali i šlicem je oduševila sve, a kako su otkrili španski mediji, delo je kreatorke iz Prištine, Hjurije Stuble, čije kreacije nose brojne pripadnice svetskog džet seta.

A Španci su istraživali toliko detaljno da su se čak bavili i zaštitnom maskom od koronavirusa koju je nosila Heorhina uz haljinu, pa su saznali da je reč o specijalnoj masci.

Ona je tehnološki unapređena koja omogućava čak devedesetpostotnu odbranu od aktuelne korone, i ostalih mikročestica i mikroorganizama.

Heorhina Rodrigez
foto: Profimedia

Maska je napravljena u Portugaliji i ispitana je i odobrena od strane tamošnjeg molekularnog instituta, a tajna je u višeslojnosti tkanine koja ne gubi efikasnost čak ni posle pranja. Cena ove maske je 8 evra i ima je i u slobodnoj prodaji.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.