SESTRA JELENE ĐOKOVIĆ JE PRAVA BOMBETINA: Možda ste je videli ranije ali OVO SIGURNO NISTE
Foto: Printscreen/Instagram

bomba!

SESTRA JELENE ĐOKOVIĆ JE PRAVA BOMBETINA: Možda ste je videli ranije ali OVO SIGURNO NISTE

Od trenutka kada je počela njega i Novakova bajkovita ljubavna priča, oni su neprestano pod budnim okom javnosti i svi se trude da saznaju neki novi detalj iz života ovog skladnog bračnog para

Objavljeno: 19:22h

Kada je Jelena Đoković u pitanju o njoj je zaista nepotrebno trošiti reči. Supruga najboljeg tenisera sveta, očekivano svakim svojim pojavljivanjem ili objavom na Instagramu privlači pažnju i ako bi možda nekada želela da sve prođe neprimećeno.

Od trenutka kada je počela njega i Novakova bajkovita ljubavna priča, oni su neprestano pod budnim okom javnosti i svi se trude da saznaju neki novi detalj iz života ovog skladnog bračnog para.

foto: Printscreen/Instagram

Ali sada pažnju nije privukla Jelena, već njena mlađa sestra Marija. Pre nekoliko godina ona je sa sestrom ispratila Novakov meč na US Openu kada su se svi pitali ko je prelepa crnka u Đokovićevoj loži. Takođe, jedno vreme je bila i zaposlena u Novakovoj fondaciji, ali je ova svestrana devojka rešila da krene dalje svojim putem. Sada je sa mnogobrojnim pratiocima na Instagramu podelila sliku sa plaže, a ono što su mnogi primetili je neverovatna sličnost sestrara Ristić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.