NAJSE*SI SPORTSKE BLIZNAKINJE KRENULE PUTEM SRPSKIH STARLETA: Objavljuju eksplicitan sadržaj na sajtu za odrasle!
Foto: Printscreen/Instagram/hollydazecoffeyyy

potreban im je unosan izvor prihoda

NAJSE*SI SPORTSKE BLIZNAKINJE KRENULE PUTEM SRPSKIH STARLETA: Objavljuju eksplicitan sadržaj na sajtu za odrasle!

Naravno, ko želi da vidi njihove slike i snimke, mora da plati

Objavljeno:

Eli-Džin (25) i Holi-Dejz Kofi (22) su australijske surferke koje su odlučile dodatno da zarade od svog atraktivnog izgleda i popularnosti na društvenim mrežama, i to preko sajta za odrasle kome pribegavaju brojne "poznate" ličnosti danas, pre svega starlete.

U pitanju je opšte poznati portal "OnlyFans", koji ne spada u porno sajtove, ali njegov sadržaj je svakako samo za punoletne i na kome devojke i žene objavljuju i emituju svoje privatne i eksplicitne snimke, na kojima sadržaj može biti od provokativnog i nagog, do nekih više "seksi" klipova, a pojedine objavljuju i klasične filmove za odrasle bilo sa svojim partnerom ili "saradnikom".

A oni koji žele to da vide moraju da izdvoje određenu novčanu sumu koju uplaćuju na račun i samim time imaju pristup snimcima tih ličnosti.

"Onlyfans" nije nepoznat ni na prostorima Srbije s obzirom na to da je u poslednjih nešto manje od godinu dana postao izvor prihoda i devojkama iz naše zemlje, pa tako svoj sadržaj na njemu uglavnom imaju starlete i rijaliti učesnice poput Anđele Vještice, Jelene Krunić, Une Grujić...

A njihovim stopama su očigledno krenule i najlepše bliznakinje svetskog sporta, na čijim snimcima se mogu videti u svakakvim izdanjima, osim odevnih. Naravno, pristup najvatrenijim slikama i snimcima se plaća, a o širenju posla obavestile su svoje pratioce na društvenim mrežama.

Starija sestra Eli-Džin u nedavnom intervjuu priznala je da je tokom surferske karijere doživela najveća poniženja i zlostavljanja, pa se iz tog razloga okrenula modelingu u koji je ubrzo ušla i njena mlađa sestra.

Svoju karijeru je opisala kao 'užasnu' i u nekim trenucima čak razmišljala o tome da okonča svoj život, a trebalo joj je dugo vremena da se oporavi od svega.

- U početku sam mislila i verovala da sam najsrećnija devojka na svetu koja živi takav život, a nedugo nakon toga ubrzo se otkrila i tamna strana industrije surfovanja, i to je bilo zastrašujuće - rekla je u jednom intervjuu starija sestra Kofi.

- Zlostavljanje, i psihičko i fizičko, koje sam pretrpela tokom tinejdžerskih godina daleko od kuće s odraslima na moćnim položajima, proganjaće me ceo život.

Na kraju, da ne zaboravimo da pomenemo da njih dve imaju i mlađu sestru Rubi-Li koja se takođe bavi surfovanjem.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.