BIVŠI IGRAČ HOFENHAJMA NA DAN MEČA PROTIV ZVEZDE ČUO LOŠU VEST: Ostavila ga prelepa Srpkinja s kojom je bio u braku
Foto: Printscreen/Instagram/mirjanazuber/stevenzauber

puk'o brak

BIVŠI IGRAČ HOFENHAJMA NA DAN MEČA PROTIV ZVEZDE ČUO LOŠU VEST: Ostavila ga prelepa Srpkinja s kojom je bio u braku

Atraktivna bivša Mis Švajcarske je rešila da stavi tačku na brak sa igračem Ajntrahta

Objavljeno:

Pukao je još jedan fudbalsko-manekenski brak, a u njegovom epicentru je Srpkinja Mirjana Vasović Cuber, koja je svojevremeno bila i Mis Švajcarske.

Na sam dan utakmice između Hofenhajma i Crvene zvezde, nemački "Bild" prenosi vest da su se bivši igrač nemačkog kluba Stefan Zuber, a sada zvezda Ajntrahta iz Frankfurta, i atraktivna Švajcarkinja srpskog porekla rastali.

Švajcarski reprezentativac i lepa Mirjana su bili u ljubavi od mladalačkih dana i krunisali su je brakom, koji je nažalost potrajao samo 5 godina.

Vest o razvodu od igrača Ajntrahta je potvrdila upravo Mirjana.

- 12 godina veze, od toga pet u braku. Naravno da ste tužni. Ali bilo mi je divno sa Sievenom, na čemu sam mu veoma zahvalna i koje ću uvek pamtiti s radošću. Mi smo u dobrom odnosu i dalje iako smo odvojeni.

O prekidu ljubavne veze koju su započeli kada je ona imala 15 godina, a on 17, nije želeo da se oglašava Švajcarac, koji verovatno pokušava da se koncentriše na meč protiv Bajerna u Bundesligi na kome bi trebalo da igra za vikend, mada ne znamo koliko će moći u svetlu svega da usmeri misli ka profesionalnim obavezama.

Mirjana i Stiven već neko vreme žive odvojeno, ona u Cirihu, a on u Nemačkoj. Ipak, još uvek nisu podneli zahteve za razvod braka.

- Za to je još uvek previše rano - kaže Mirjana, a zatim postaje filozofski zaključuje.

- Ništa nije zauvek. Ali uvenulo cveće takođe je dobro za nešto. Na vama je da li ćete i kako posaditi novo seme. - rekla je ona.

Inače, Mirjanu smo upamitili sa Svetskog prvenstva u Rusiji kada su igrale zajedno u grupi Srbija i Švajcarska, a ona bila na tribinama.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.