ŠOKANTNA ISPOVEST OMILJENE VODITELJKE: Doveli je na TV samo zbog ogromnih grudi?! Pričala je i o velikoj aferi!
Foto: Printscreen/Instagram/dilettaleotta

sve je rekla

ŠOKANTNA ISPOVEST OMILJENE VODITELJKE: Doveli je na TV samo zbog ogromnih grudi?! Pričala je i o velikoj aferi!

U intervjuu koji će sutra biti objavljen u poznatom nedeljniku Chi, koji je takođe vidi kao glavnu junakinju na naslovnici, Leota konačno razjašnjava situaciju

Objavljeno:

Sportska novinarka koju muška javnost najviše voli, Dileta Leota, jasno govori o glasinama koje su je povezivale sa 38-godišnjim Zlatanom Ibrahimovićem.

Dileta se ranije pojavila u jednoj reklami zajedno sa zvezdom Milana, pa je ubrzo počelo da se šuška kako postoji nešto između njih, mada je ona bila u vezi s italijanskim bokserom, a Zlatan je odavno u braku.

U intervjuu koji će sutra biti objavljen u poznatom nedeljniku Chi, koji je takođe vidi kao glavnu junakinju na naslovnici, Leota konačno razjašnjava situaciju.

1 / 7 Foto: Instagram/Printscreen

- Biti sa zauzetim muškarcem neprihvatljivo je za moje principe, uz sav izbor na svetu moraš imati jasnosti da se ne dovedeš u pogrešne situacije - kazala je Leota između ostalog.

- Sad sam slobodna. Oduvek sam bila verena, morala sam smoći hrabrosti da napravim prostor za dubinsko upoznavanje sebe i donošenje važnih izbora, da bih mogla biti sama na sofi i gledati film, a da nikome ne moram odgovarati.

Dileta također komentariše kraj svoje veze s bokserom Danieleom Skardinom: "Ne negiram ništa, među nama je postojala duboka ljubav".

Osvrnula se zatim i na težak period koji je prošla kada je tek uplovila u svet sportskog novinarstva i kada se pojavila na malim ekranima prateći najveće utakmice u Italiji i intervjuišući najveće sportske zvijezde, a među njima je bio i Kristijano Ronaldo.

- Na početku nije bilo lako, kolega mi je takođe rekao 'doveli su te tu samo zbog s*sa', ali iz tog razloga sigurno nisam napustila Sky... Odlučila sam otići u jer je to bio novi izazov i jer sam osećala da se tržište satelitske televizije počelo menjati.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.