NISAM ZNALA DA IMA ŽENU I DETE, TATA I BRAT MI KAŽU DA SAM IZDAJNIK! Islanđanka ispričala sve o s**su s Englezima!
Foto: Printscreen/Instagram/laracclausen

do detalja

NISAM ZNALA DA IMA ŽENU I DETE, TATA I BRAT MI KAŽU DA SAM IZDAJNIK! Islanđanka ispričala sve o s**su s Englezima!

Očigledno želi da ovih svojih pet minuta instant slave iskoristi na najbolji mogući način

Objavljeno:

Mediji u Engleskoj i na Islandu i dalje ne prestaju da bruje o skandalu koji se dogodio prilikom gostovanja reprezentacije Engleske u Rejkjaviku kada su Fil Foden i Mejson Grinvud prekršili bezbednosni protokol i uveli lokalne devojke u svoje hotelske sobe i imali seks sa njima.

Zbog grubog kršenja pravila i discipline u reprezentaciji njih dvojica su izbačeni iz nacionalnog tima, dok su devojke koje su bile njihove gošle, Lara Klausen i Nadija Gunarsdotir, zaradile instant slavu.

Jedna od njih je sada odlučila da iznese šta se sve konkretno dešavalo na Islandu i kako su se ona i rođaka smuvale sa dvojicom zvezda u usponu Premijer lige.

Prema njenim rečima, najpre je Grinvud zakazao "druženje" sa Nadijom, a ona ju je vozila do hotela. Njih dve su rezervirale sobu na trećem spratu, dok su njih dvojica bili na sedmom. Ona je došla na insistiranje Fodena, koji je i sam hteo da se "zabavi".

- Pitala sam ko je, a on se naljutio kad sam rekla da ga ne znam. Pogledala sam fotografiju na internetu i vratila sam se u hotel - rekla je Lara:

- Ostavila sam stvari u svoju sobu i otišla do Nadije. Igrači nisu bili tamo, došli su dok sam bila u toaletu. Razgovarali smo pola sata, nismo ništa pili, samo smo jeli slatkiše. Tada je Fil zatražio da odemo u moju sobu, samo nas dvoje.

Ipak, ona nije znala da Foden ima i ženu i dete, pošto je to sakrio od nje. Do poljupca je došlo kada su razgovarali o visini.

- Tada me je samo poljubio. Samo sam mu uzvratila poljubac. Dobro se ljubio - kaže Lara i dodaje da su posle seksa u sobu ušli Nadija i Grinvud:

- Grinvud je govorio kako imam dobru guzu. To mi nije smetalo I Foden je isto bio fasciniran mojom guzom. Bilo mu je lepo sa mnom.

Celo ovo "akcijanje" je moglo da prođe i bez toga da iko sazna da ona nije slikala polugolog Fodena i to objavila na svom Instagramu, što je video jedan od njenih pratilaca i poslao sliku novinarima koji su odmah objavili priču.

- Stavila sam na Instagram samo za najbliže prijatelje, ali jedan od njih je to poslao novinarima. Moja mama je bila u šoku što sam završila u svim medijima na Islandu. tata i brat su mi rekli da sam spavala sa neprijateljem, jer oni navijaju za Arsenal.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.