TAJSON JE U TOALETU RESTORANA IMAO S**S SA NAOMI KEMBEL: Stajao sam na vratima i čuvao stražu!
Foto: EPA/Nina Promer/EPA/Facundo Arrizabalaga

za žene je bio otrov

TAJSON JE U TOALETU RESTORANA IMAO S**S SA NAOMI KEMBEL: Stajao sam na vratima i čuvao stražu!

Sve ove detalje je otkrio njegov bivši menadžer

Objavljeno:

Majk Tajson je vodio buran život, a posebna je priča o njegovim ljubavnim poduhvatima s obzirom da je bio sa ogromnim brojem žena od kojih su neke svetski poznate.

Njegov prijatelj i bivši menadžer Rori Holovej je otkrio neke od Majkovih anegdota sa ženama, a imenom i prezimenom je naveo jednu od najlepših i najpoznatijih manekenki svih vremena.

Majk Tajson je imao afere sa brojnim ženama
Majk Tajson je imao afere sa brojnim ženamafoto: EPA

- Znao sam da u ringu niko nije mogao da ga zaustavi. On je jedino mogao da padne zbog svoje slabosti prema ženama. Njegove odluke niko nije mogao da menja, a sve su imale veze sa seksom i ženama - rekao je Holovej i dodao da su Tajsona morali telohranitelji da čuvaju 24 sata dnevno.

- Jedno veče sam pazio na njega i ostao sam u neverici kada sam ga ugledao sa Naomi Kembel. U jednom trenutku mi je rekao da mora u wc, a onda je i ona ušla za njim. Ja sam morao da stražarima sa njihovim psima i da svima govorim da je wc zauzet - naveo je on.

Holovej tvrdi da je Tajson imao dosta žena, koje su uživale u njegovom novcu i reputaciji zlog momka. Tajson je jedno vreme proveo u zatvoru zbog silovanja Dezire Vašington.

- Došao bih da ga posetim, a čuvari su mi rekli da ne mogu da dođem do njega, jer devojke stoje u redu da bi ga posetile. U zatvoru je imao više žena nego kada je bio van njega - rekao je Holovej i dodao da se čudi što ga više žena nije tužilo za silovanje ili seksualno zlostavljanje.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.