PREKRŠIO KARANTIN I POBEGAO IZ ZEMLJE ZBOG 18. ROĐENDANA SVOJE DEVOJKE: Ipak je ona predsednikova unuka!
Fjodor Smolov i njegova tek punoletna devojka Marija Jumaševa, Foto: Pintscreen/Instagram

Neodgovorno i bezobzirno

PREKRŠIO KARANTIN I POBEGAO IZ ZEMLJE ZBOG 18. ROĐENDANA SVOJE DEVOJKE: Ipak je ona predsednikova unuka!

Njemu je klub rekao da ne sme da putuje, ali on to nije poslušao

Objavljeno:

Fjodor Smolov je prekršio obaveznu naredbu o karantinu i pobegao je iz Španije u Moskvu kako bi mogao da prisustvuje 18. rođendanu svoje devojke Marije Jumaševe, inače unuke nekadašnjeg ruskog predsednika Borisa Jeljcina.

Očigledno je da su sportisti, posebno fudbaleri, ti koji najviše prave problema i izazivaju incidente i ugrožavaju i sebe i druge ljude tokom takoreći opšteg karantina u kome se nalazi svet zbog pandemije koronavirusa.

Ruski fudbaler koji igra u Selti iz Viga na pozajmici iz moskovske Lokomotive je prekrpio naređenje kluba, tačnije oglušio se o zabranu da ne sme da putuje, i u sopstvenoj režiji je odlučio da iz Španije, koja je žarište koronavirusa, otputuje u Moskvu.

Uz sve to on je tamo otišao direktno na zabavu na kojoj je bilo još mnogo ljudi i samim time je doveo u mogućnost da zarazi i njih. Uostalom, ne moramo vam govoriti kakve posledice ovaj njegov potez može da proizvede.

Smolov je ušao u vezu sa atraktivnom Marijom još dok je ona bila maloletna i zaprosio ju je kad je imala 17 godina, a čekali su da napuni 18 kako bi mogli da se venčaju.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.