SLAVNI FUDBALER NAPRAVIO ORGIJE SA 2 DAME USRED KARANTINA: Isplivale eksplicitne fotke reprezentativca Engleske!
Foto: Printscreen

SKANDAL EPSKIH RAZMERA

SLAVNI FUDBALER NAPRAVIO ORGIJE SA 2 DAME USRED KARANTINA: Isplivale eksplicitne fotke reprezentativca Engleske!

Što je najgore od svega, samo dan kasnije je savetovao navijačima svog kluba da "ostanu kod kuće". Kakvo licemerje...

Objavljeno:

Slavni engleski fudbaler Kajl Voker ignorisao je preporuke samoizolacije zbog koronavirusa, te je napravio orgije sa dve mlade dame i jednim drugarom u negovom stanu u Mančesteru.

Jedna od "dama noći" izjavila je da je as engleske reprezentacije i Mančester Sitija nju i drugaricu zvao na "tri sata seksa" samo dan pre nego što je preko društvenih mreža urgirao kod navijača da poštuju preporuke vlasti i ostanu kod kuće.

Voker se povodom svega ovoga izvinio u subotu uveče, ali sada je suočen sa potencijalno ogromnom kaznom od strane svog kluba, koji je već objavio saopštenje u kom piše da će se istražiti šta je desni bek radio, te da će trpeti mere ako se ovo ispostavi kao tačno.

On se ranije ove godine rastao sa dugogodišnjom devojkom Ani Kilner, pošto je otkrio da je top model Lorin Gudman trudna sa njim. No, očito da se ni tada nije smirio.

- Uzela sam taksi do njegove adrese i vozač me je pokupio i odveo do kapije njegovog stana. Njegov prijatelj je izašao po mene, u automobilu je bila još jedna devojka. Voker je probao da sakrije identitet, ali je druga devojka došla i rekla mi da je on poznati fudbaler. Nisam znala tačno ko je, ali sam ga ipak za svaki slučaj slikala nekoliko puta - rekla je Luiz Meknamara, koje je i izašla u javnost sa ovom pričom.

Luiz Meknamara
Luiz Meknamara foto: Instagram

Voker je devojkama platio 2.200 funti (preko 2.500 evra), a onda je izvadio zlatne kondome. Da, dobro ste pročitali. Luiz i druga devojka napustile su stan oko dva izjutra u sredu, a kasnije tog dana, Voker je navijačima rekao:

- Ostanite unutra, perite ruke, pratite protokol i zaštitite sebe - napisao je licemerni Voker na društvenim mrežama, a tada nije ni sanjao šta će mu se dogoditi ovog jutra, kada su svi mediji to objavili.

Fotografije koje je uhvatila mlađana Luiz možete da pogledate OVDE.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.