AUUU, ISPADOŠE LUBENICE: Izvadi žena ogromne grudi na jednom od najvećih svetskih turnira i pokaza ih njemu u facu!
Navijačica je dobila svojih pet minuta slave, Foto: Printscreen/Twitter

Šta ovo bi?!

AUUU, ISPADOŠE LUBENICE: Izvadi žena ogromne grudi na jednom od najvećih svetskih turnira i pokaza ih njemu u facu!

Jedna navijačica je očito pronašla način da dekoncentriše ovog igrača

Objavljeno:

Opšte je poznato da navijači ne prezaju od mnogo toga kako bi omeli protivnike i pomogli svom timu ili sportisti da dođe do pobede i rezultata koji priželjkuju, ali jedna devojka u Arizoni na golf turniru je otišla malo predaleko.

Na turniru Finiks open, koji je deo PGA Tura, gde su se najbolji svetski golferi borili za prestižni trofej, slavu im je ukrala crnokosa gospođica, ili gospođa, bujnog poprsja, koja se nije libila da pokaže šta ima ispod majice.

Ona je u jednom trenutku iz čista mira izvadila svoje bujne grudi i pokazala čime raspolaže, onako na gotovo i oduševila ostale navijače i sebi donela svetsku slavu makar na pet minuta.

Uz sve to je uspela i da omete jednog takmičara koji je promašio rupu sa svega nekoliko metara. Publika je tražila još, ali nije dobila.

E sada zbog čega je to uradila, nagađanja su razna, neki kažu kako bi omela neke igrače, neki kažu da je zbog vrućine koja je tog dana bila nesnosna u Finiksu, ali ko će ga znati...

I ko smo mi uopšte da se bunimo i pitamo se, ovo su možda one situacije kada je najbolje ćutati i uživati u posmatranju.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.