Iako je Partizan doživeo debakl od Dinama, sa stadiona u Humskoj se čuo grohotan smeh! (FOTO)
Foto: Espreso

PA, CARSKI...

Iako je Partizan doživeo debakl od Dinama, sa stadiona u Humskoj se čuo grohotan smeh! (FOTO)

Ako nešto mora da se prizna Srbima, to je onda da imaju fantastičan smisao za humor u najtežim životnim situacijama...

Objavljeno: 17:26h

- Jaooo, al' će sada Zvezdaši da se raduju - začulo se sa jedne od loža na stadionu u Humskoj iz usta pojedinih simpatizera crno-belih u momentu kada je Partizan primio treći gol u porazu od Dinamo Kijeva (možda i iz ofsajda).

Koliko god da se u tim trenucima sablast osećala na stadionu crno-belih, jer je skoro svih stotinjak prisutnih zaćutalo kada je primljen treći pogodak, bilo je i razloga za grohotan, iskren smeh.

ESPRESO ANALIZA: Ne, 2:0 nije najopasniji rezultat! Kako se dogodio harakiri u Humskoj koji se ne pamti! (FOTO) (VIDEO)

Oni koji nisu ćutali, bili su odlična terapija za sve ostale, pošto su im u najtežim trenucima, kako to samo Srbi umeju, olakšali patnju nastalu katastrofalnim razvojem situacije na terenu.

foto: Filip Plavčić

Jedna omanja grupa, koja je imala sreće da ima "šemu" da uđe na utakmicu, konstantno je vikala:

- Vido, Srbine - obraćajući se hrvatskom reprezentativcu Domagoju Vidi, koji je, zbog praznih tribina, mogao da čuje svaku reč upućenu sa vrha tribina.

Grobari najbrutalnijim uvredama zasuli Ožegovića, a on im odgovorio citirajući srpskog patrijarha! (FOTO)

- Mađar do Hrvata, dalje znate sami - bio je komentar mirne akcije Dinama iz usta jednog radio reportera, posle koga su oni koji su bili dovoljno srećni da sede u njegovoj blizini zaplakali od smeha.

A, onda je nastavio:

foto: Reuters

- Pa, ljudi moji, da li je ovo realno? Da li mene neko "zeza"? Ovaj Garmaš (Harmaš prim.aut.) me podseća na mene kad igram fudbal. Samo pada!!! To ja radim, padam i bunim se!

Vladimir Stojković razjasnio da li je povreda sanirana, a onda ga je bol slomio! (VIDEO)

Tu nije bio kraj njegovim genijalnim komentarima.

- Neeeeeeeeeeeeeeeeee! Vode Šišoni protiv "Mladih Momaka"! A, svi znaju koliko ja mrzim Šišone. 'Ajde, Švajcarci, napadajte to - prokomentarisao je, misleći na utakmicu Skenderbega i Jang Bojsa koja je bila na programu u istom trenutku.

Iskreno, dugo nismo čuli "luđe" komentare. Nismo mogli, a da se ne nasmejemo (izvinjavamo se svim čitaocima albanske nacionalne manjine).

Skenderbeg i Jang Bojs odigrali za Partizan! (VIDEO)

Nisu to bile sve šale propraćene grohotnim smehom koji se prožimao praznim tribinama nekadašnjeg stadiona Jugoslovenske narodne armije, ali neke su ipak previše uvredljive (da, više i od ovih), da bi im mesto bilo na trećem najčitanijem portalu u Srbiji (vodećoj zemlji zapadnog Balkana :) ).

BONUS VIDEO: Leandre Tavamba posle poraza Partizana

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.