BRITANCI NE PRESTAJU! Sada Novaku smeštaju Ruskinju, a zvali su i njegovu bivši devojku: On je bio ljubav mog života! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

nemaju nimalo srama

BRITANCI NE PRESTAJU! Sada Novaku smeštaju Ruskinju, a zvali su i njegovu bivši devojku: On je bio ljubav mog života! (FOTO)

Opet britanski tabloidi pišu o navodnim neverstvima srpskog tenisera

Objavljeno:

Neumorni su britanski mediji u svojim pokušajima da uzdrmaju Novaka Đokovića pisanjem o njegovom braku i smeštanjem ljubavnih afera srpskom teniseru.

SRAMNI BRITANCI: Smeštaju Novaku Đokoviću ljubavnu aferu sa lepom kuvaricom sestara Vilijams! (FOTO)

Tako da su i posle dva dana nastavili sa pričama o njegovom neverstvu, a sada su ubacili još jednu navodnu švalerku.

foto: Printscreen/Dailymail

NASTAVLJAJU SE SRAMNI NAPADI NA NOVAKA: U priču o aferi uvučena "izjava" Nataše Bekvalac o tome koja žena je najbolja za njega, a nije Jelena?! (FOTO)

Posle priče da je u vezi sa kuvaricom sestara Vilijams, Loren van der Pul, pa zatim navodne izjave Nataše Bekvalac koja se takođe dovodila u vezu sa njim i indijske glumice Dipike Padukone, sada su u celu priču ubacili i rusku nutricionistkinju Tanju Maher.

A post shared by Tanya's (@tanyasliving) on

AJDE SAD NEKA BRITANCI NAPIŠU NEŠTO AKO SMEJU: Posle ovakve Novakove ljubavne poruke ima da se zavuku u mišju rupu! (FOTO)

Međutim, ni tu se nisu zaustavili, već je "Dejli mejl" uspeo da kontaktira i Lidiju Popović, poznatiju kao DJ Lejdi Li, koja je bila u vezi sa Novakom pre nego što je počeo da se zabavlja sa sadašnjom suprugom Jelenom.

- On je bio moja velika ljubav. Bili smo veoma mladi, tek tinejdžeri. Koliko ja znam, on je srećno oženjen. Uprkos tome što pričaju. On je oženjen, ne treba tako da govore o njemu - rekla im je navodno Lejdi Li, koja tvrdi da ne veruje u priče o njegovom neverstvu.

Jasno je da čim su shvatili da se vraća u staru formu i da je najozbiljnija pretnja Endiju Mariju za titulu na Vimbldonu i preuzimanje prvog mesta, odmah su se ponovo ustremili na njega.

BONUS VIDEO: Milica Mandić staje na zlatno postolje

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.