AJDE SAD NEKA BRITANCI NAPIŠU NEŠTO AKO SMEJU: Posle ovakve Novakove ljubavne poruke ima da se zavuku u mišju rupu! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

ućutali odmah

AJDE SAD NEKA BRITANCI NAPIŠU NEŠTO AKO SMEJU: Posle ovakve Novakove ljubavne poruke ima da se zavuku u mišju rupu! (FOTO)

Srpski teniser je stao na put svim pisanjima svetskih medija o njegovim navodnim prevarama

Objavljeno: 14:07h

Okomili su se britanski mediji na Novaka Đokovića smeštanjem raznoraznih ljubavnih afera srpskom teniseru čim je počeo da igra u prepoznatljivoj formi i podigao nivo igre.

SRAMNI BRITANCI: Smeštaju Novaku Đokoviću ljubavnu aferu sa lepom kuvaricom sestara Vilijams! (FOTO)

Pišu o tome kako je prevario suprugu Jelenu sa kuvaricom Loren van der Lup, a onda su izvukli i neku navodnu "izjavu" Nataše Bekvalac.

foto: Reuters

NASTAVLJAJU SE SRAMNI NAPADI NA NOVAKA: U priču o aferi uvučena "izjava" Nataše Bekvalac o tome koja žena je najbolja za njega, a nije Jelena?! (FOTO)

Ipak, srpski teniser je svim tim pisanjima i malicioznosti medija na Ostrvu stao na put jednom svojom objavom na Instagramu.

On i njegova supruga slave godišnjicu braka, a tim povodom je objavio zajedničku fotografiju i uputio izuzetno jaku emotivnu poruku izabranici njegovog srca.

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

- Srećna godišnjica braka mojoj srodnoj duši. Zahvalan sam ti na postojanju u mom životu, jer uz tebe i tvoju ljubav uspevam da budem svesniji onoga što negujemo i onoga za šta je vredno boriti se u životu. Zahvalan sam ti što si posvećena majka, velika podrška i oslonac svima koji smo u tvojoj blizini. Volim te iz sveg srca - napisao je Novak.

E pa sada da vidimo da li britanski mediji imaju da kažu nešto na ovu temu.

Inače, Novak i Jelena su se venčali 10. jula 2014. godine.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.