BOLNA ISPOVEST LEPOTICE: "Muž me izneverio u NAJTEŽEM TRENUTKU ŽIVOTA, htela sam da se UBIJEM da to više ne trpim!"
Žoana Sanc, Foto: instagram/joanasanz

pregurala

BOLNA ISPOVEST LEPOTICE: "Muž me izneverio u NAJTEŽEM TRENUTKU ŽIVOTA, htela sam da se UBIJEM da to više ne trpim!"

To je za mene završena priča - rekla je bivša supruga slavnog fudbalera

Objavljeno: 10:05h

Nekadašnji brazilski fudbaler Dani Alves već skoro godinu dana nalazi se u zatvoru zbog optužbi za silovanje, te će uskoro saznati presudu.

Njegov privatni život se u potpunosti srušio jer ga je supruga Žoana Sanc napustila, a sada je i sama otkrila kroz šta je sve prolazila posljednjih godinu dana.

Alves je optužen da je 30. decembra prošle godine silovao jednu devojku u noćnom klubu u Barseloni, a uhapšen je sredinom januara i od tada se nalazi iza rešetaka i kako stvari stoje ne piše mu se dobro.

Suđenje legendi Barselone i reprezentacije Brazila traje već mesecima i on je nekoliko puta menjao svoj iskaz što ne sluti na dobro. Parnice su završene pre nekoliko sedmica, a presuda će biti donesena početkom februara iduće godine.

Dani Alveš, Dani Alves
foto: EPA/RUNGROJ YONGRIT

Alvesov život se preko noći pretvorio u pakao. Imao je sve o čemu jedan čovek sanja, ali sada je to prošlost.

Porodica mu se raspala jer je supruga Žoana odlučila da ga napusti, te je zatražila razvod. Poznata španska manekenka je u početku bila uz Alvesa, ali kada je shvatila šta se dešava "podigla je sidro" i otišla.

Alves je na sve načine pokušavao da zadrži svoju suprugu, ali nakon poslednje posete u zatvoru krajem marta onda mu je rekla da ga napušta i da je više ne zove.

Žoana Sanz
foto: instagram/joanasanz

Za nju je ova godina bila najteža u životu jer je pored muža izgubila i mamu koja je preminula nakon kratke i teške bolesti. Žoana se mesecima nije oglašavala, ali sada je odlučila da otvori dušu.

- Muž me je izneverio u najtežem trenutku mog života. Pomišljala sam čak i da se ubijem jer nisam to više mogla sve da trpim. Teško mi je bilo da sve to savladam i krenem dalje, ali sam uspela. To je za mene završena priča - rekla je Žoana Sanc.

Žoana Sanz, Dani Alveš, Fudbal
foto: joanasanz/Instagram

Ona je poručila da je zbog onoga što je Dani Alves napravio potpuno izgubila poverenje u muškarce, te je priznala da će joj biti teško da ponovo nekom od njih poveruje i upusti se u ljubavnu vezu.

Alvesu preti zatvorska kazna od deset godina te odšteta od 150.000 evra koju će morati da plati žrtvi ukoliko ga proglase krivim.

Bonus video:

03:25

Nikolić posle trijumfa Partizana u 171. večitom derbiju

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.