JEKATERINU FUDBALER IZBACIO IZ KUĆE: Pretili joj smrću jer se udala za CRNCA, sreću našla sa 20 godina starijim!
Jekaterina Dorožko, Foto: Printscreen/Instagram/@dorozko

napatila se

JEKATERINU FUDBALER IZBACIO IZ KUĆE: Pretili joj smrću jer se udala za CRNCA, sreću našla sa 20 godina starijim!

Ako pakao i raj postoje, onda je pakao ovde na Zemlji - napisala je manekenka

Objavljeno: 14:14h

Brak poznatog fudbalera i prelepe manekenke je uobičajena stvar, ali ovaj je ispao mnogo drugačiji od većine.

Ruskinja Jekaterina Dorožko (26) je ipak dosta uzdrmala tradicionalno rusko društvo kad je počela da se zabavlja, a kasnije i udala za Luiza Adrijana, tamnoputog Brazilca.

Upoznali su se dok je Adrijano igrao za Spartak iz Moskve u koji je stigao januara 2017. Možda baš zbog netrpeljivosti u njihovom okruženju, Luiz i Jekaterina su se posle venčanja preselili u njegov rodni Brazil.

Adrijano je tamo nastavio da igra sa uspehom i osvojio dva uzastopna Kopa Libertadoresa sa Palmeirasom, ali je Dorožkova bilo dosta teško.

Jekaterina Dorozko, Luis Adrijano
foto: Printscreen/Instagram/dorozhko

Manekenka je tako u junu 2020. podstaknuta scenama nasilja i policijske brutalnosti prema crncima u SAD i protesta započetih posle smrti Džordža Flojda.

- Sada ću govoriti o temi koja je verovatno veoma bolna u ovom trenutku. Srce me boli zbog onoga što se dešava u svetu. Zahvaljujem roditeljima na obrazovanju i mojoj viziji sveta. Nikada nisam razdvajala ljude po boji kože, boji kože ili statusu. Za mene smo svi jednaki. Svi imaju isti kraj. Pola moje porodice su crnci. I sve ih mnogo volim. Plašila sam se da me neće prihvatiti, jer sam Ruskinja i imam drugačiji mentalitet i ceo moj život je mnogo drugačiji.

- U početku, kada sam išla na utakmice u Brazilu, ljudi su imali hrabrosti da mi viču „Gle, dolaze Rusi, hahaha“. Svakog dana, već duže vreme, dobijam poruke u kojima mi žele smrt, bolest za roditelje, obećavaju da će me pronaći, prebiti i još mnogo toga strašnog, jer sam udata za crnca. Imam sreće jer imam čelične živce i prestala sam da obraćam pažnju. Jedno pitanje: zašto je tolika surovost u ljudima? Na kraju krajeva, ljubav, prijateljstvo, ne poznaje boju. Ako pakao i raj postoje, onda je pakao ovde na Zemlji. Želim, sanjam da svi postanemo ljubazniji, mudriji, jer budućnost zavisi od nas. Volim vas, moje male crnje, i uvek ću biti pored vas! - ispisala je Jekaterina u Instagram ispovesti.

Međutim, iako je bila ludo zaljubljena nije ni slutila šta joj Adrijano radi iza leđa. On je našao drugu i izbacio Dorožko iz kuće.

Napadač je u svoj dom doveo drugu ženu Lumu Simoes s kojom se u međuvremenu takođe venčaoi sad čekaju drugo dete.

- Nisam tužna što sam izbačena iz kuće, situacija je bila puna tenzija, ali sada je sve čisto - poručila je Jekaterina.

Nakon toga je poručila da njen naredni idealni muškarac mora biti bogat a tu pretenziju je opravdala rečima:

- Neću da se pretvaram da sam savršena.

I nije joj dugo trebalo. Svoju sreću je pronašla u 20-ak godina starijem muškarcu s kojim redovno objavljuje zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

U nastavku pogledajte još fotografija zanosne Jekaterine Dorožko:

Bonus video:

02:13

JOŠ JEDNA MEDALJA, PA KRAJ! Ivana Vuleta objavila ŠOKANTNE vesti!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.