OMILJENA VODITELJKA NIJE UVEK BILA SAVRŠENO LEPA: Evo kako je izgledala pre pomoći plastičnog hirurga! (FOTO)
Dileta Leota, Foto: Printscreen/Instagram/dilettaleotta

'ala je opravio, svaka mu čast'

OMILJENA VODITELJKA NIJE UVEK BILA SAVRŠENO LEPA: Evo kako je izgledala pre pomoći plastičnog hirurga! (FOTO)

Ne znamo da li su Leotini roditelji jedini autori ili ime je neki hirurg "asistirao", ali ispalo je besprekorno

Objavljeno: 13:26h

Nju smatraju najlepšom voditeljkom sveta i niko ne može da pronađe manu na njenom telu ili licu. Izgledala je savršeno i sa trudničlkiim stomakom, drugo stanje joj je samo davalo taj trudnički sjaj.

Dileta Leota se ove nedelje porodila, dobila je kćerkicu Ariju sa golmanom Lorisom Karijusom i prima čestitke sa svih strana.

1 / 17 Foto: Printscreen/Instagram/dilettaleotta

Ali neki vole da napomenu da prelepa Italijanka nije uvek ovako izgledala dok njeni tvrdokorni obožavaoci misle da samo pokušavaju da joj napakoste.

Naime, na "Čizmi" se u više navrata šuškalo da Leota nije čista prirodna le(p)ota odnosno da je imala više plastičnih operacija!

Ima i slika koje idu u prilog ovoj tvrdnji a Diletini fanovi ih odbacuju kao fotošop, mada su neke navodno sa njenih profila na društvenim mrežama.

OVDE možete videti još slika Dilete Leote iz mlađih dana kad je takođe bila lepa devojka, ali je onda izgleda odlučila da se "unapredi" do savršenstva.

Sa druge strane, Dileta poriče da je imala plastične operacije, a njen brat hirurg potvrdio je da je imala samo jedan manji zahvat koji nije bitno uticao na njen izgled.

Ne znamo da li su Leotini roditelji jedini autori ili ime je neki hirurg "asistirao", ali ispalo je besprekorno.

Bonus video:

01:04

O, GDE SI JELENA, DA MI SRCE SMIRIŠ! Najemotivnija scena na proslavi: Novak svojoj dragoj posvetio DIRLJIVE stihove! (VIDEO)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.