PARTIZANOV NBA SRBIN JE PRAVI ŠOUMEN: 'Tenk Frenk' zapalio halu LUDIM PLESOM, saigrači popadali od smeha! (VIDEO)
Frenk Kaminski, Foto: Printscreen/Youtube/NBA

zabava zagarantovana

PARTIZANOV NBA SRBIN JE PRAVI ŠOUMEN: 'Tenk Frenk' zapalio halu LUDIM PLESOM, saigrači popadali od smeha! (VIDEO)

"Grobari" će biti zadovoljni ako bude plesao sa loptom...

Objavljeno:

Novi košarkaš Partizana, Frenk Kaminski, proveo je osam sezona u NBA-u, a čim je stigao u najjaču ligu sveta bilo je jasno da će biti jedan od najzabavnijih igrača.

Već ste mogli da pročitate i vidite kako je kao centar Finiks Sansa slavio osvajanje Zapadne konferencije 2021. a sada vam donosimo još luđi snimak Amerikanca srpskog i poljskog porekla.

Kada je Kaminski stigao u svoj prvi NBA tim, Šarlot Hornetse, kao deveti pik drafta 2015. godine, ekipa je otputovala na turneju u Kini gde je Frenk odmah nagovestio kakav karakter ima i pokazao jedan od svojih nekošarkaških talenata.

Zaplesao je Kaminski nasred terena, uvijao se i pokazao da je očigledno vežbao koreografiju koju je začinio efektno u ležećoj pozi.

Tamnoputi saigrači za koje važi da imaju urođen osećaj za ritam, bili su iznenađeni, ali morali su da odaju Frenku priznanje, a publika je bila oduševljena.

Komentar jednog navijača je sve rekao - Kaminski bi mogao da pleše sa čirlidersicama. Navijači Partizana će biti zadovoljni ako bude plesao sa loptom...

Bonus video:

00:05

Supruga Danila Anđušića otkrila kada Mirotić potpisuje za Partizan

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.