POZNATI FUDBALER SPOPAO ŽENU U LIFTU: Spreman za drugu veliku 'IZDAJU' (FOTO)
Alvaro Morata i Aliće Kampelo u liftu, Foto: Printscreen/Instagram/alicecampello

jače od njega

POZNATI FUDBALER SPOPAO ŽENU U LIFTU: Spreman za drugu veliku 'IZDAJU' (FOTO)

Prelepa Italijanka i španski napadač u brak su stupili juna 2017. i već imaju četvoro dece

Objavljeno: 14:30h

Jedan od jačih transfera ovog leta trebalo bi da ostvari Milan. "Rosoneri" žele da vrate titulu koju im je preoteo Napoli i u potrazi su za brojnim pojačanjima, pre svega ofanzivnim.

Iako su osigurali ostanak Rafaela Leaa, treba im druga opcija jer vremešni, ali i te kako zahvalni Olivije Žiru je na pragu odlaska iz kluba, a Zlatan Ibrahimović se penzionisao.

Uzbor čelnika Milana je pao na Alvara Moratu, napadača Atletiko Madrida koji je spreman da dođe u grad mode, čak i uz smanjenje plate.

Ovo ne bi mnogo čudilo da Španac nije sa priličnim uspehom nosio dres Juventusa od 2014. do 2016. pa opet od 2020. do 2022. i osvojio dve Serije A, tri Kopa Italije i igrao finale LŠ.

Alvaro Morata je imao poseban odnos sa navijačima Juventusa
Alvaro Morata je imao poseban odnos sa navijačima Juventusafoto: EPA/Luca Zennaro

Ali Morata je već jednom izdao bivši klub, i to Real Madrid, sa kojim je osvojio po dva trofeja La Lige, Kupa kralja i Lige šampiona, kao i Svetsko klupsko prvenstvo i Superkup Evrope.

Kada je bio omladinac, Alvaro Morata je prešao u Real iz Atletiko Madrida, da bi se vratio u redove "Jorgandžija" 2019. ali nije osvojio nijedna pehar sa njima.

Navijači Reala su ga tokom jednog derbija Madrida skandirali da je "Rata" (pacov), a on je uzvratio prekrivanjem prva dva slova svog prezimena...

Verovatno je Moratinoj jakoj želji da pređe u Milano doprinela supruga Aliće Kampelo koja radi kao model i modni dizajner.

Prelepa Italijanka (28) je presrećna u braku sa Špancem u koji su stupili juna 2017. i već imaju četvoro dece - tri sina i kćerku.

1 / 6 Foto: Printscreen/Instagram/alicecampello

I dok se čeka realizacija transfera, Alvaro i Aliće uživaju na odmoru, a jedna scena sa istog je izazvala posebnu pažnju.

Naime, Kampelo je objavila fotogafiju kako je Morata "spopada" u liftu, a ona to sve snima uz širok osmeh na licu.

Bonus video:

00:22

Belgija je prvak Evrope

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.