STARIJA JE OD NJEGA 17 GODINA, IMAJU ODNOSE 4 PUTA DNEVNO: Otac mu je NAJBOLJI svih vremena, a ovo ga ubija! VIDEO
Larsa Pipen je napunila 49 godina, Foto: Printscreen/Instagram/larsapippen

49 godina je ništa za nju

STARIJA JE OD NJEGA 17 GODINA, IMAJU ODNOSE 4 PUTA DNEVNO: Otac mu je NAJBOLJI svih vremena, a ovo ga ubija! VIDEO

Najbogatiji sportista sveta je na pitanje da li to podržava odgovorio kratko i jasno

Objavljeno: 10:01h

Bio je apsolutno najveća zvezda kada je NBA postao mega popularan - sam je tome umnogome doprineo - pa ni svi podvizi superstarova koji su usledili, uključujući Lebrona Džejmsa, ne mogu da zasene oreol Majkla Džordana kao najboljeg košarkaša u istoriji.

Pa ni činjenica da je devet košarkaša osvojilo više NBA prstenova od njega. "Er Džordan" je sa Čikagom došao do šest titula, a u pohodu na svaku od njih veliku pomoć mu je pružio Skoti Pipen.

Po ukupnoj zaradi, Majkl Džordan je najbogatiji sportista svih vremena sa 3,3 milijarde dolara i nije tajna da je uvek i u svemu želeo da bude najbolji.

Zato mu nije prijalo što je Pipen bio popularniji kod devojaka, među kojima je bila i pop diva Madona koja je htela dete sa Skotijem. Majkl mu je govorio da bi je on zadovoljio bolje, a Madona je na to rekla "nema šanse", ispričao je svojevremeno tadašnji pomoćni trener Bulsa.

Majkl Džordan i Skoti Pipen
Majkl Džordan i Skoti Pipenfoto: Profimedia

Pipen je ipak dete, tj. troje njih, napravio Larsi Pipen, s kojom je bio u braku skoro dve decenije. Ova "Ekstremna MILF" kako je zovu u SAD, poznata je po vezama sa brojnim NBA košarkašoima, uključujući Malika Bizlija i Tristana Tompsona, a sada se zabavlja sa Džordanom, ali ne Majklom, već njegovim sinom Markusom!

Larsa Pipen je 6. jula napunila 49 godina i starija je od Markusa Džordana čak 17 godina, ali očigledno da im to ne predstavlja problem. Međutim, Majklu se evidentno ne dopada...

Na pitanje paparaca šta misli o toj vezi, proslavljeni košarkaš se glasno nasmejao, a na potpitanje da li to podržava, odgovorio je kratko i jasno:

- Ne.

Inače, Markus Džordan je bivši koledž košarkaš, dok Skoti Pipen junior sada igra u NBA ligi.

Ispod možete videti još fotografija Larse Pipen koja i na pragu šeste decenije izgleda odlično.

1 / 8 Foto: Printscreen/Instagram/larsapippen

Bonus video:

00:14

Partizan- Zvezda u Areni

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.